Partiolaiset varoittavat huijarikerääjistä Espoossa

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset varoittaa Espoon alueella liikkuvista laittomista rahankerääjistä. Partiolaisiksi esittäytyneet henkilöt ovat pyytäneet rahaa johonkin projektiin tai tapahtumaan.

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset painottaa, että rahankeruu on laiton eikä sillä ole mitään tekemistä partiolaisten kanssa.

Partiolaisten tärkein varainkeruumuoto on adventtikalenterikampanja, joka on tällä hetkellä käynnissä 5.12. asti. Partiolaisen tunnistaa kaulassa olevasta partiohuivista sekä myynnissä olevasta adventtikalenterista. Yksittäiset partiolippukunnat saattavat kerätä rahaa myös muilla tempauksilla. Epäselvissä tapauksissa kannattaa olla yhteydessä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten toimistoon.