Partiolaisten adventtikalenteri on siivittänyt joulunodotusta Suomessa jo lähes seitsemän vuosikymmenen ajan – partiolaiset toivat ensimmäisen kalenterin markkinoille syksyllä 1947. Adventtikalenteri on ainutlaatuinen, sillä sen luukuista aukeaa ajankohtaan liittyvä perinteinen kuva, kuten adventtikynttilöitä, Lucia-neito tai itsenäisyyspäivänä Suomen lippu. Ensimmäinen kalenteriluukku avataan aina 1. adventtina, tänä vuonna 27. marraskuuta.

Adventtikalenterimyynnillä hankituilla varoilla lippukunnat järjestävät monipuolista harrastustoimintaa lapsille ja nuorille. Retkeilemällä, tekemällä partio-ohjelman aktiviteetteja ja tutustumalla yhteiskuntaan lähellä ja kaukana partiolaisista kasvaa aktiivisia yhteiskunnan jäseniä. Hankituilla varoilla koulutetaan vapaaehtoisia aikuisia ohjamaan lapsiryhmiä ja järjestämään paikallista partiotoimintaa. Monet lippukunnat keräävät varoja myös lippukunnan kämppään, purjeveneeseen tai kansainväliseen partiomatkaan.

Ostamalla adventtikalenterin tuet paikallista partiotoimintaa! Bongaa lähin myyntipiste tästä tai hanki oma adventtikalenterisi suoraan kotiin postitettuna verkkokaupastamme. Kiitos tuestasi ja lämmintä joulunodotusta!

www.adventtikalenteri.fi