18.–24.4. vietetään valtakunnallista Partioviikkoa. Partiolaiset näkyvät viikon aikana katukuvassa normaalia enemmän, kun Kampin Narinkkatorin pop up -partiokolo tarjoaa kaikille ikäkausille ohjelmaa tiistaista torstaihin kello 17–20.30.

Tapahtuma kerää yhteen partiolaisia koko pääkaupunkiseudulta viettämään mukavaa aikaa yhdessä samalla näkyen myös muulle kansalle. Viikolla pistetään siis pystyyn Suomen suurin ja näkyvin partiokolo keskelle Helsinkiä: Paikka, jossa jokaiselle lippukunnan ryhmälle ja jäsenelle löytyy tekemistä, ja jossa voi tavata partiokavereita lippukuntarajojen yli. Tapahtumaan ovat tervetulleita partiolaisten lisäksi myös toiminnasta kiinnostuneet ja satunnaiset kadun tallaajat! Ohjelmaan voi osallistua niin ryhmässä, yksin kuin kaverinkin kanssa.

Merkkaa ajankohta jo kalenteriisi ja tule testaamaan kiipeilytaitojasi kiipeilykontin otteissa, ylittämään itsesi poppareiden maustamisessa ja hakemaan parhaat vinkit lippukuntaasi kestävän kehityksen osalta. Näiden lisäksi kololla on vaihtuvaa ohjelmaa eri aiheista kaiken ikäisille partiolaisille. Lisää tietoa ohjelmasta putkahtelee ennen tapahtumaa tapahtumakalenteriin sekä Pääkaupunkiseudun partiolaisten someen.

Koko viikko täynnä ohjelmaa

Partioviikon ohjelmasta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Lisätietoa löydät linkkien takaa:

19. –21.4. Pop up -partiokolo eli Poppari Narinkkatorilla

20.4. Maailman 10. nopeimmat partiotaitokilpailut vaeltajille ja aikuisille