Piirihallitusehdokkaat 2019–2020

Piirineuvosto valitsee Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piirihallituksen kokouksessaan lauantaina 10.11.2018. Piirihallitukseen ovat asettuneet ehdolle seuraavat henkilöt.

Lippukuntatuki: Johanna ”Tintti” Kauppila (hakemus ja CV)

”Olen Tintti, 29-vuotias partiojohtaja Susiveikoista. Viimeiset kaksi vuotta lippukuntatuen ytimessä valmentajavastaavana on ollut ihan huippua, mutta nyt on alkanut tuntua siltä, että saappaat ovat jäämässä pieniksi. Lippukuntatuen ryhmä on saanut viime vuosina ihan hurjan paljon aikaan ja on ollut etuoikeus saada tehdä hommia huikeiden tyyppien kanssa. Seuraavat kaksi vuotta haluan itse olla luotsaamassa sitä porukkaa eteepäin.”

Kasvun tuki: Matti ”Masa” Mannonen (hakemus ja CV)

”Olen Matti Mannonen, 25-vuotias partionjohtaja Vuorenhaltijoista. Kasvun tuesta vastaavaksi piirihallituslaiseksi hakeminen on luonnollinen jatkumo edellisiin piiripesteihini. Haluan olla mukana tekemässä yhteiskuntasuhteita yhdessä piirinjohtajien kanssa, tarjoten hyvät mahdollisuudet lippukunnille verkostoitua ja hioa vanhoja kumppanuuksia timanttiseen kuosiin. Yksittäisenä panostuksena meidän täytyy koko piirinä edelleenkin satsata uusien kolotilojen lobbaamiseen. Emme saa sokaistua siihen, että työntekijäresurssin loputtua kaikki olisi jo tehty.”

Koulutus: Kira Järves (hakemus ja CV)

”Olen Kira Järves Olarinmäen Samoojista. Koulutus on minulle tuttu toiminnanala edelliseltä kahdelta vuodelta, kun olen istunut Kotkassa vastaten PJ-koulutuksesta ja partiojohtajien palveluista. Nyt olisi kuitenkin hyvä hetki jättää pulut seuraavalle puheenjohtajalle ja kasvattaa omaa osaamista laajemmin koulutuksen saralla. Mikäli minut valitaan pestiin, haluan painottaa erityisesti seuraavia asioita: panostaa pestaamaan koulutuksille parhaat mahdolliset tyypit, pohtia uusia tapoja nostaa ja varmistaa laatua, tuottaa selkeitä pohjia ja materiaalipankkeja, jotka vapauttavat luottisten aikaa yhä enemmän paperityöstä kouluttamiseen, tuoda ulkopuolisia osaajia luottisten ja lippukuntatoimijoiden saataville, kokeilla rohkeasti uusia aloitteita sekä luopua käytänteistä, jotka havaitaan toimimattomaksi.”

Partio-ohjelma: Emma Vartiala (hakemus ja CV)

”Olen Emma Vartiala (os. Japisson), pahimman luokan intoilija Itä-Helsingistä. Partio-ohjelma, sen toteuttaminen ja kehittäminen ovat suuria intohimojani. Olen tehnyt merkittävimmän osan partiourastani kotilippukunnassani Vuosaaren Vesipääskyissä. Lippukuntatoiminnan lisäksi olen päässyt toteuttamaan tapahtumia myös piirissä ja keskusjärjestössä. PäPa tarjoaa jäsenilleen loistavaa toimintaa, ja haluan olla mukana viemässä eteenpäin kaikkien ikäkausien ohjelmaa sekä taitotoimikuntien toimintaa. Haluan kehittää ja pitää esillä myös vapaaehtoisen saamaa tukea kaikkialla piirissä, jotta pahimmat partio-burn-outit vältettäisiin ja partio olisi turvallinen kasvupaikka myös mahdollistajilleen.”

Kasvatus: Vili Niinikivi (hakemus ja CV)

”Olen Vili Niinikivi, 29-vuotias luokanopettaja, kasvatuksen ammattilainen ja partiolainen Helsingistä. Haen piirihallitukseen vastaamaan kasvatuksen toimialasta, koska partiossa minua innostaa lasten ja nuorten kasvun tukeminen. Lippukuntien johtajistojen tukeminen vaatii uusia avauksia ja näkökulmia. Parhaat ratkaisut löydetään yhteistyössä asiantuntijoiden ja lippukuntien kanssa. Uudella kasvatuksen vastuualueella on mahdollisuus tarjota tukea lippukuntien partiokasvatukseen välillä kiireisessäkin partioarjessa.”

Moninaisuus: Johanna Jormakka (hakemus ja CV)

”Tällä hetkellä toimin Kivenlahden Piilevien ohjelmajohtajana ja hallituksen jäsenenä sekä Elli ry:n varajäsenenä. Moninaisuuspesti hallituksessa kiinnostaa minua suuresti, koska oman koulutukseni kautta olen pohtinut erilaisuuden kohtaamista monissa yhteyksissä. Itse koen, että harrastuksella on suuri merkitys lasten ja nuorten elämässä, joten partion mahdollistaminen mahdollisimman monelle lapselle ja nuorelle sekä aikuiselle motivoisi minua suuresti kyseisessä pestissä.”

Viestintä ja markkinointi: Kari Keskitalo (hakemus ja CV)

”Olen Kari Keskitalo, Espoolaisesta partiolippukunta Pitkäjärven Vaeltajista. Suurimman osan partiourastani olen viettänyt lippukunnassamme. Viime kesänä toimin Kliffan somepäällikkönä ja syksyllä lähdin ensi kesän Lapin Partiolaisten piirileirin viestintä- ja markkinointijohtajaksi. Piirin viestintä ja markkinointi on kehittynyt huimasti viimeisten neljän vuoden aikana. Silti aina löytyy kehitettävää ja uusia tapoja tehdä asioita. Moni asia on kunnossa ja yhdessä tiimien kanssa onkin tärkeää keskittyä toiminnan ja nuorten vapaaehtoisten tukemiseen.”

Vapaaehtoistuki: Saara Leino (hakemus ja CV)

”Olen Saara Leino, 27-vuotias oikeustieteiden maisteri. Olen ollut käytännössä koko ikäni partiossa. Partiotaustani on L-SP:stä, mutta opintojeni myötä siirryin PäPan apajille. Vapaaehtoiset ovat elinehto järjestöllemme, ja siksi heidän hyvinvointinsa pitää olla asialistan kärjessä. Korkealaatuinen koulutus, selkeät ja motivoivat pestit ja mukava toimintaympäristö pitävät partion vetovoimaisena. Haluan osaltani varmistaa, että tarpeeksi resursseja kohdistetaan siihen, että meillä on myös tulevaisuudessa tekijöitä.”

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piirinjohtajaksi kaudelle 20192020 on valittu Pinja Lehtinen, 25, Vartiovuoren Tytöistä ja varapuheenjohtajaksi Tiia Merenheimo, 26, Haukkavuoren Haltijoista. Piirineuvoston puheenjohtajana aloittaa Antti ”Mallu” Malin Toimen Pojista. Lue lisää täällä.

Hae piirihallitukseen

Olisitko juuri sinä kiinnostunut hallituspestistä, mutta et ole varma mitä se pitää sisällään? Ei hätää, kurkkaa pestikuvaukset täältä. Kaikkiin pesteihin voi hakea 10.11.2018 kello 15:00 asti.