Piirileirin 2018 leiritoimikunta on valittu!

Piirihallitus on vuoden ensimmäisessä kokouksessaan nimennyt piirileirille leiritoimikunnan. Yhdessä johtajakaksikon Villen ja Joonaksen kanssa leiriä luotsaavat:

• ohjelmajohtajattaret: Mimi Rantanen (Karhunvartijat) ja Sara Touhonen (Karhunvartijat)
  • palvelujohtajat: Pia Heiskanen (Hespartto) ja Lauri Hållfast (Vantaan Metsänkävijät)
  • kasvatusjohtaja: Lina Munsterhjelm (Olarinmäen Samoojat)
  • viestintä- ja markkinointijohtaja: Tiina Varhee (Timanttipartio / Haagan Sirkut)
  • resurssijohtaja: Joona Kaivosoja (Otavaeltajat)

Leirinjohtajat kiittävät kaikkia leiritoimikuntaan hakeneita ja toivottavat leiritoimikunnan jäsenille vielä kerran onnea pestiin!

”Näiden huipputyyppien kanssa lähdemme tekemään koko piirin yhteistä projektia, joka huipentuu loppukesällä 2018 parhaaseen piirileiriin ikinä. Sekä osa-alueisiin että niiden johtajiin pääset tutustumaan tarkemmin tammikuun lopussa kun esittelemme kukin itsemme ja vastuualueemme tarkemmin (tapa ja paikka tarkentuvat). Monet meistä löydät mm. piirin talvisemmasta,” kertoo leirinjohtaja Ville Miettinen.

Ensimmäiset osa-aluekohtaiset pestit aukeavat hakuun joidenkin viikkojen kuluessa. Mikäli olet kiinnostunut tietystä osa-alueesta, toiminnosta tai tekemisestä leirillä, voit jo olla yhteydessä kyseisen osa-alueen johtajaan/-johtajiin. Leiritoimikunta kuulee ja ottaa erittäin mielellään vastaan leiriin liittyviä ajatuksia ja toiveita.

Leiritoimikunta etsii hilpään joukkoonsa vielä kokemusjohtajaa vastuualueinaan mm. miltä leiri ja leirillä näyttää ja tuntuu sekä paperilla että luonnossa (mm. kaavoitus ja leirin ilme), miten asiat leirillä toimivat (palvelumuotoilu), miten moninaisuus sekä erilaisten erityisryhmien tarpeet huomioidaan ennen leiriä ja sen aikana, ja mitä leirin kaupasta ja kahviloista löytyy. Mikäli täydellisen, toimivan ja kokonaisvaltaisen leirikokemuksen tarjoaminen on yksi suurimpia unelmiasi tai toiveistasi – tai tiedät henkilön johon nämä tuntomerkit täsmäävät – ole yhteydessä leirin johtokaksikkoon Villeen tai Joonakseen (ville.miettinen tai joonas.hirn ät partio.fi).

piirileirin leiritoimikunta