Piirin kokouksessa valittiin uudet piirinjohtajat ja palkittiin lippukuntia

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten vuoden 2020 Piirin kokous järjestettiin sunnuntaina 25.10.2020 Radisson Blu Royal -hotellissa osoitteessa Runeberginkatu 2.

Koronan aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi kokouksessa oli mahdollista käyttää asimiestä eli tavanomaisesta poiketen yhden henkilön oli mahdollista käyttää useampaa lippukuntatai partiojohtajaääntä.

Tämä tarkoitti sitä, että lippukunnan ei tarvinnut lähettää paikalle äänimääräänsä vastaavaa määrää edustajia vaan lippukunnan äänet saattoi jakaa yhdelle tai useammalle henkilölle.

Kokouksessa oli paikalla 69 henkeä ja live-streamin päässä parhaimmillaan lähes 60 henkeä.

Matti, Emma ja Iiro valittiin johtamaan piiriä vuosiksi 2021–2022

Vuosiksi 2021–2022 Pääkaupunkiseudun Partiolaisten hallituksen puheenjohtajaksi, joka toimii myös piirinjohtajana, valittiin Matti Mannonen Vuorenhaltijoista.

Piirin varajohtajaksi valittiin Emma Vartiala Vuosaaren Vesipääskyistä.

Piirineuvoston puheenjohtajana puolestaan aloittaa Iiro Lehtiniemi Haukkavuoren Haltijoista. Onnittelut uusille johtajille!

Kevään etäpartiotoiminta ja sen näyttäminen somessa

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset haluaa esittää valtavan kiitoksen jokaiselle vuoden 2020 etätoimintaa järjestäneelle lippukunnalle. Piirin kokouksessa jaettiin kevään 2020 osalta viidelletoista lippukunnalle erityismaininta näkyvästä etäpartiotoiminnan järjestämisestä:

• Aviapartio
  • Hespartto
  • Kartanopartio
  • Kauka-Kuutit
  • Kilon Kipinät
  • Kontutytöt
  • Malmin Tuulenkävijät
  • Mastonvartijat
  • Niipperin Nuolihaukat
  • Nuuksion Eräkarhut
  • Olarinmäen Samoojat
  • Timanttipartio
  • Vaaran Vaeltajat
  • Viikin Vesikot
  • Vuokot

Kiitos! Muistakaa jakaa jatkossakin lippukuntanne tekemisiä somessa, jotta muutkin näkevät, miten hyvä meno teillä on?

Kokouksen Live-streamin tallenne löytyy Youtubesta: youtu.be/7ead9Pvd81k

Kokouksen materiaalit löytyvät osoitteesta bit.ly/piirinkokous2020.

Live-streamin ohjaus ja kuvaus: Alex Inkiläinen, Petteri Ojala ja Tuukka Lehtinen