Kokoontumisrajoitusten myötä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten järjestämien alkuvuoden kurssien ja tapahtumien toteutuksissa ja aikatauluissa on pieniä muutoksia. Ilmoittautuneet saavat tai ovat jo saaneet lisätietoa muutoksista sähköpostitse. Kurssit ja tapahtumat, joihin voit vielä ilmoittautua, löydät kätevästi yhdestä osoitteesta: www.päpa.fi/ilmoporras.

Tässä muutokset, jotka ovat tiedossa 14.1.

17.1. Ohjelmajohtajien vertaistapaaminen järjestetään tiistaina 1.3.

18.1. Tervetuloa partioon -koulutus muuttuu etätoteutukseksi (ilmoittautuminen auki 17.1. saakka)

25.1. Akelan apulainen -koulutus muuttuu etätoteutukseksi

3.2. Pre-VOK eli veneenohjaajakurssin preppausilta järjestetään 2.3.

9.2. Veneenohjaajakurssin alkukoe järjestetään 9.3.

4.–5.2. Akela-sampo-kurssin toteutus on vielä auki. Kurssi kuitenkin järjestetään alkuperäisellä aikataululla. Toteutus todennäköisesti osittain etänä ja osittain ulkoillen.

18.2. PJ-juhlaillallinen siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan

Kiipeilytykset toteutetaan, mikäli Liikuntamylly on auki.

UUSI TULOKAS: 24.4. Mannerheim-solkien luovutustilaisuus, lisätietoa tästä tarjolla myöhemmin (laita päivämäärä kalenteriin nyt)

Kuva: Hanna Kimmonen