Piirin vartiot voittoputkessa partiotaitojen syysmestaruuskilpailuissa!

Päpalaiset sijoittuivat erinomaisille sijoille Juntu 2016 partiotaitojen syys-SM-kilpailussa Lapualla 8.-9.10.2016!

Suomenmestaruus tuotiin pääkaupunkiseudulle peräti kolmessa sarjassa: sinisessä sarjassa ensimmäiseksi sijoittuivat Viherlaakson Peurojen Luupiokäppäkarvakonit ja punaisen sarjan voitti puolestaan Sateenkaarikanit Olarinmäen Samoojista. Harmaan vaeltajasarjan voiton nappasi KKp:n Toulouse-vartio. KKp ja ViPe uusivat näin mestaruutensa maaliskuun talvikisoista.

Onnittelut uusille suomenmestareille!

Kisan tarkempia tuloksia pääset tarkastelemaan tämän linkin takaa.

Vuonna 2018 suomenmestaruuksista mitellään pääkaupunkiseudulla, kun PäPa järjestää partiotaitojen talvimestaruuskisat. Kisan järjestelyt käynnistyvät vauhdilla vuoden 2017 alussa – jos haluat mukaan tekemään kisoja, ilmianna itsesi kisatoimikunnan Roopelle (roope.kkp@gmail.com)!

Partiotaitokilpailu
Kuva: Mikko Väisänen