Piirin vuoden 2019 kämppävuorot

Piirin kämppävuorovaraukset tehdään 1.10.31.10.2018 välisenä aikana kerralla koko vuodelle 2019 – varaa siis myös syksyn vuorot samalla. Lippukuntien juhlat ja suurien lippukuntien tarpeet pyritään huomioimaan, muista lisätä huomio lisätietokenttään.

Kesä 2019 on lippukuntaleirikesä! Kaikilla piirin kiinteistöillä voi järjestää myös kesäleirin, katso varaustiedot myös alta.

Varausohjeet

• Varauskalenteri on lippukunnille auki 1.10.31.10.2018 osoitteessa http://varaus.partiokampat.fi.
  • Voit tehdä niin monta varausta kuin tarvitset eri ajanjaksoille ja eri kohteisiin.
  • Varausvaiheessa (1.–31.10.2018) jokaiselle kämppävuorolle voidaan tehdä useampi alustava varaus. Älä siis jätä varaamatta, vaikka vuorolla olisi jo alustava varaus! Päällekkäiset varaukset käsitellään toimistolla ja vuoron saaja valitaan jakoperusteiden mukaisesti. Vahvistamme valitun varauksen saajan, muut päällekkäiset varaukset peruutetaan.
  • Et kuitenkaan pysty tekemään varausta päällekkäin piirin tapahtumien kanssa, sillä ne on jo vahvistettu.
  • Varauksista ei lähetetä erikseen tietoja. Järjestelmä lähettää marraskuussa varausvahvistuksen tai peruutusviestin varauksen tehneille.

Varaukset vuodelle 2019 vahvistetaan marraskuun aikana 31.10.2018 olevan varaustilanteen mukaisesti. 1.12.2018 varauskalenteri avataan uudestaan vuodelle 2019 ja vapaat vuorot ovat kaikkien saatavilla.

Peruutukset on tehtävä viimeistään kuukautta ennen varausta. Peruutukset tehdään varausjärjestelmään ensisijaisesti itse, jos peruutus tehdään ajoissa. Jos peruutus tehdään myöhässä tai sitä ei tehdä lainkaan, varattu vuoro laskutetaan kokonaisuudessaan. Jos peruutuksesta on epäselvyyksiä, tai et osaa tehdä sitä, ota rohkeasti yhteyttä!

Lippukuntaleirikesä 2019

Kaikilla piirin kiinteistöillä voi järjestää kesäleirin.

• Kiljavan ja Kavalahden leirialueet ovat varattavissa varausjärjestelmän kautta.
  • Peurantuvan, Nuuksion ja Kuusituvan maastojen varaukset tehdään suoraan kiinteistövastaavalle: timo.paaskynkivi@partio.fi.

Aikataulu

1.10.2018 Varauksia voi alkaa tekemään
31.10.2018 Varauskalenteri menee kiinni
Varaukset käydään läpi ja vahvistetaan