Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä suositteli 20.5. kokouksessaan, että Etelä-Suomen aluehallintovirasto keventäisi hieman kokoontumisrajoituksia 1.6. alkaen. Avi tiedottaa kesäkuun rajoituksista ensi viikolla. Helsingin kaupunki ohjeistaa kesän 2021 leirijärjestäjät maanantaina 24.5. Nämä linjaukset ja ohjeistukset huomioidaan partiotoimintaa koskevissa ohjeissa.

Pääkaupunkiseutulaisen partiotoiminnan kesätoimintaa (retket, leirit ja vaellukset) koskevat ohjeistukset julkaistaan viikolla 21 (24.5. alkava viikko). Kesäkausi on pitkä, joten koronatilanne saattaa kesän aikana muuttua suuntaan tai toiseen. Päivitämme ohjeistuksia tarvittaessa myös kesän aikana. Tiedotamme muutoksista piirin nettisivuilla, PäPan iltapäiväkerho -Facebook-ryhmässä ja Johtokolmikkojen Whatsapp-ryhmässä (johtokolmikkolainen, liity ryhmään: http://bit.ly/johtokolmikkoWA).

Auta meitä keskittymään olennaiseen ohjeistamisessa

Onko mielessäsi kesätoiminnan järjestämiseen liittyen yksi tai useampi kysymys, joihin erityisesti kaipaisit vastauksia? Laita kysymyksesi toimistolle ma 24.5. klo 12 mennessä, johanna.junkkari(at)partio.fi.

Kuva: Alex Inkiläinen