Sanni Pohjannoro ja Vili Huhta-Koivisto partiotaitojen syys-SM-kilpailujen 2020 johtajapariksi

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset järjestää partiotaitojen syys-SM-kilpailut syksyllä 2020. Kilpailun johtajapariksi on valittu Sanni Pohjannoro, 20, Helsingin Metsänkävijöistä ja Vili Huhta-Koivisto, 22, Toimen Pojista.

Sanni on aikaisemmin toiminut muun muassa Suomi-Punkun tehtäväpäällikkönä sekä Kliffan viestinnän ja markkinoinnin varajohtajana. Vilillä on kokemusta niin ikään Punkusta; hän on toiminut Metro-Punkun kisanjohtajana. Häneltä löytyy myös meriittejä kisaajan roolista.

Sanni ja Vili hakivat pestiin, sillä molempia yhdistää vahva innostus kisoihin. Ajatus projektin johtamisesta yhdessä saikin alkunsa teemaan sopivasti Metro-Punkun kisakeskuksessa. Tulevia kisoja lähdetään tekemään erätaidot keskiössä, hieman uudesta näkökulmasta ja pääkaupunkiseutulainen pilke silmäkulmassa. Kaksikon motivaatio kisan johtamiseen pohjautuu onnistuneen ja ainutlaatuisen kisakokemuksen takaamisesta sekä kisaorganisaation kehittämiseen niin näitä kuin tulevia kisoja varten. Tavoitteena on, että jokaisella olisi kisoissa mahdollisuus ylittää itsensä – niin kisaajana kuin tekijänäkin.

PäPa järjesti partiotaitojen syys-SM-kisat viimeksi vuonna 2011. Sanni ja Vili ovat nyt avainasemassa vaikuttamassa kilpailujen toteutukseen. Johtajaparin tehtävänä on johtaa järjestelytoimikunnan työskentelyä ja vastata kilpailun yleisestä suunnittelusta. Seuraavaksi vuorossa on kilpailun järjestelytoimikunnan pestaaminen. Kilpailunjohtajat vastaavat piirihallitukselle projektin etenemisestä ja piirineuvostolle kilpailun tavoitteiden toteutumisesta.

Kuva: Susanna ”Suski” Mikander