Koululaisten Seikkailuviikko

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset tarjoaa pääkaupunkiseudun 1.–3.-luokkalaisille syksyisin ilmaisen Koululaisten seikkailuviikko -materiaalipaketin. Se sisältää kouluvuoden aloitukseen sopivia toiminnallisia ja ryhmäyttäviä tehtäviä, joiden avulla tutustutaan partiotoimintaan.

Seikkailuviikolla harjoitellaan esimerkiksi luonnossa liikkumista, luonnontuntemusta, ensiapua ja kädentaitoja, tutustutaan partiolaisten perinteisiin, leikitään ja pelataan.

Materiaalipaketti sisältää opettajan oppaan ja taitokortit koululaisille. Opettaja voi valita haluamansa tehtävät ja toteuttaa niitä luokalle sopivana ajankohtana elo-syyskuussa. Materiaalipaketit postitetaan kouluille ja kerhoille viikolla 32.

Materiaalipaketin lisätehtävät

Valitse tästä haluamasi vaihtoehtoiset lisätehtävät kunkin teeman mukaan.

Lippukuntavierailu

Lippukunnat, partion paikallisyhdistykset, haluavat myös olla osana Seikkailuviikkoa ja vierailla mahdollisimman monessa luokassa ja kerhossa. Jaamme ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoja vierailun sopimisesta. Alla olevasta kartasta näet osallistuvat koulut ja iltapäiväkerhot sekä paikallisyhdistykset.

Lisätietoja: Hanna Hietikko, etunimi.sukunimi@partio.fi, 09-88651223.