Kesän ja syksyn seminaarisykäys – mitä, missä, kenelle, milloin?

Lippukuntasemma, syyssemma, ryhmäsemma? Katso alla olevasta koonnista, mikä semma on just sulle:

SYYSSEMMA
Kenelle:
Kaikille yli 18-vuotiaille
Milloin: 31.8.1.9.
Missä: Kiljavalla
Miksi: Tarjolla on kova kattaus tekemistä, kuuntelemista ja oppimista johtamisen ja partion teemoista. Mikä tekee susta paremman johtajan? Entä johdettavan? Miten innostaisit muita? Entä itseäsi? Voisiko teitä olla enemmän? Tai voisitteko te tehdä entistä päräyttävämpiä tapahtumia? Onko sinussa sisua? Perjantai-iltana on piirin ryhmien ja toimikuntien omaa aikaa sekä kesäkauden päätös kaikille venetsialaisten muodossa.
Ilmoittautuminen: 12.8. mennessä Kuksaan.
Lisätietoa: www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/tapahtumat/syyssemma-2

LIPPUKUNTASEMMA
Kenelle:
Johtokolmikolle (lippukunnanjohtaja, ohjelmajohtaja, pestijohtaja) ja valmentajille
Milloin:
29.30.9.
Missä: Kiljavalla
Miksi: Luvassa on tuttuun tapaan työpajoja, joista saa valita itselleen mieleisen. Lisäksi LPK-semmassa osallistujat pääsevät nauttimaan markkinoista, jossa esitellään erilaisia partioon liittyviä asioita. Semmailun lomassa pääsee myös nauttimaan pienestä välipalaohjelmasta.
Ilmoittautuminen: Aikainen lintu madon nappaa, tai tässä tapauksessa aamiaisen, sillä ennen juhannusta ilmoittautuneille luvassa aamiainen sänkyyn semmasunnuntaina! Johtokolmikot kuksaan.fi/21521, valmentajat kuksaan.fi/21460, tekijät kuksaan.fi/21459.
Lisätietoa: www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/tapahtumat/lippukuntaseminaari-2

RYHMÄSEMMA
Kenelle: PäPan luottiksille eli kaikkien ryhmien ja toimikuntien jäsenille
Milloin: 9.10.6.
Missä: Partioasemalla ja lähiympäristössä
Miksi: Viikonloppu alkaa kaikkien yhteisellä vuoden 2019 suunnittelun kick-offilla ja jatkuu ryhmien ja toimikuntien omalla ajalla lauantain ja sunnuntain ajan. Lauantai-iltana luvassa on halukkaille myös yhteinen PäPa-päivällinen. Seminaarissa on varattu runsaasti aikaa ryhmien omaan tehokkaaseen käyttöön ja oman toiminnan suunnitteluun mukavissa puitteissa. Ryhmän tai toimikunnan oman ajan käytöstä vastaa puheenjohtaja, yhdessä hallituksen jäsenen kanssa. Kannattaa sopia jo ennen seminaari yhteisiä hetkiä eri toiminnanalojen kanssa viikonlopun aikana, kun olemme kaikki saman katon alla!
Ilmoittautuminen: (Päättyi 1.6.)
Lisätiedot: www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/tapahtumat/ryhmasemma-piiriluottiksille