Siiri Kihlström Pääkaupunkiseudun Partiolaisten uudeksi puheenjohtajaksi

Pääkaupunkiseudun suurimman nuorisojärjestön, Pääkaupunkiseudun Partiolaisten puheenjohtajaksi on valittu Siiri Kihlström, 24, vantaalaisesta Tuikku-Tytöt-lippukunnasta. Varapuheenjohtajaksi valittiin Elias Herva, 24, helsinkiläisestä Kuksat-lippukunnasta. Piirineuvoston puheenjohtajaksi valittiin Anna Suntio, 28, helsinkiläisestä Vartiovuoren Tytöistä.

Ehdolla piirinjohtajaksi ja varajohtajaksi olivat myös Janne Heiskanen Timanttipartiosta ja Tiina Varhee Haagan Sirkuista. Äänet Siiri Kihlströmin ja Janne Heiskasen välillä jakautuivat 258–98 Kihlströmin hyväksi. Valinnat teki pääkaupunkiseutulaisista partiolippukunnista sekä partiojohtajista koostuva Pääkaupunkiseudun Partiolaisten vuosikokous sunnuntaina 23.10.2016.

Kohti uusia haasteita

”On mahtavaa päästä rakentamaan Pääkaupunkiseudun Partiolaisista entistä vaikuttavampaa nuorten liikettä pääkaupunkiseudulla. Odotan tehtävältä erityisesti uusia haasteita, johtajana kasvamista sekä lisää hyvää tekemisen meininkiä, jota meillä partiossa tällä hetkellä on. Upeaa päästä nuorena johtajana kehittämään Pääkaupunkiseudun Partiolaisten toimintaa”, Siiri Kihlström kommentoi valintaansa.

Koulutukseltaan Kihlström on kulttuurituottaja AMK. Hän opiskelee markkinointia Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulussa ja työskentelee markkinoinnin parissa. Partion ohella hän on toiminut aktiivisesti mm. opiskelijajärjestötoiminnassa.

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset on pääkaupunkiseudun suurin nuorisojärjestö. Pääkaupunkiseudulla partiolaisia on yli 11 000, ja partiolippukuntia on 131.

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten puheenjohtaja (2015–2016)
Anna Haavikko, puh. 044 545 9049, anna.haavikko(ät)gmail.com

img_1223-kopio

Kuvassa hymyilee piirin uusi johtajisto: Piirineuvoston puheenjohtaja Anna Suntio Vartiovuoren Tytöistä (vas.), piirinjohtaja Siiri Kihlström Tuikku-Tytöistä sekä piirin varajohtaja Elias Herva Kuksista.