Haluatko puhua lippukuntien äänellä piirin päätöksenteossa? Oletko valmis johtamaan Suomen parasta piiriä rohkeasti ja ennakkoluulottomasti? Nyt tarjolla on tilaisuus, jota ei kannata jättää käyttämättä – hae alueesi piirineuvokseksi perjantaihin 14.10. klo 16 mennessä!

Syksyllä valitaan aktiivisia partiolaisia paitsi piirihallitukseen myös piirineuvostoon. Piirin kokous valitsee piirineuvokset ja heidän varajäsenensä sunnuntaina 23. lokakuuta. Kokouksessa päätösvalta on lippukunnilla sekä pääkaupunkiseutulaisilla partiojohtajilla.

Haluan ehdolle, mitä teen?

1. Katso ohjeet Purkista tämän linkin takaa.
  2. Täytä ehdokaslomake ja palauta täytetty lomake joko sellaisenaan tai skannattuna sähköpostitse piiritoimistolle osoitteeseen papa.toimisto(at)partio.fi viimeistään perjantaina 14.10.2016 klo 16.

Mikä piirineuvosto?

Piirineuvosto kokoontuu noin neljä kertaa vuodessa. Piirineuvosto edustaa lippukuntia ja käyttää korkeinta päätösvaltaa piirin kokousten välillä. Piirineuvostoon kuuluu 29 varsinaista jäsentä varajäsenineen sekä puheenjohtaja. Piirineuvosto päättää muun muassa PäPan toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen hyväksymisestä, piirin jäsenmaksun suuruudesta, isojen projektien, kuten piirileirin, käynnistämisestä sekä merkittävistä kannanotoista. Piirineuvokset toimivat myös linkkinä lippukuntien ja piirin välillä osallistuen edustamansa alueen aluetapaamisiin.

Tule mukaan tekemään laadukasta, avointa ja näkyvää partiotoimintaa!

Lisätietoja antaa vaalitoimikunnan puheenjohtaja Eeva Riivari, eeva.riivari(at)papa.partio.net, puh. 050 305 4732.