Partioviikko on Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ja Uudenmaan Partiopiirin suurin ja näyttävin hanke vuonna 2017. Huhtikuisella Partioviikolla haluamme tarjota partiolaisille upeita elämyksiä, näyttää pääkaupunkiseudulle ja koko Uudenmaan maakunnalle, mitä partio parhaimmillaan on ja ottaa kaikki kiinnostuneet ei-vielä-partiolaiset mukaan. Partioviikolla 2017 partio näkyy ja kuuluu entistäkin isommin ja kovempaa!

Partioviikko on koko viikon kestävä juhla, joka koostuu useasta osaprojektista (esimerkiksi Pop Up -kolot ja Kohtaaminen). Partioviikko huipentuu Kohtaamiseen, jossa on lähtökohtaisesti tarkoitus järjestää paraati.

Nyt haemme loistavaa johtajaa tai johtajaparia kahteen projektiin, sekä Partioviikko-kokonaisuudelle että Kohtaamiselle.
Partioviikon ja Kohtaamisen menestyksekäs johtaminen edellyttävät
• Kykyä hahmottaa laajoja ja monimutkaisia kokonaisuuksia
• Ajan- ja projektinhallintataitoja
• Päätöksentekokykyä
• Projektijohtamiskokemusta partiosta tai muualta
• Taitoa johtaa vapaaehtoisia ja tehdä Partioviikosta ja Kohtaamisesta tekijöilleen mielekäs, hauska ja motivoiva
• Verkostoja ja ymmärrystä sekä PäPan että Uudenmaan toiminnasta – Partioviikon osalta esimerkiksi niin, että toinen johtajista on uusmaalainen ja toinen päpalainen.

Toivomme myös, että sinulla on isoja visioita, kunnianhimoa ja taito innostaa muutkin tekemään partiovuoden ykköstapahtumasta huikean hyvä. Edellytämme vanhan kyseenalaistamista ja toisaalta yhteiseen maaliin pelaamista. Ymmärrys viestinnästä ja markkinoinnista on iso etu.

Tarjoamme sinulle
• Monipuolisen ja mittakaavaltaan merkittävän projektijohtamiskokemuksen, joka kelpaa näytöksi työelämäänkin
• Ohjausryhmän tuen ja kokeneen, ammattitaitoisen työntekijän työpariksesi. Jos haluat, järjestämme sinulle myös johtamistasi tukevan henkilökohtaisen mentorin. Lisäksi aiempien Partioviikkojen ja Kohtaamisten johtajat ovat luvanneet auttaa seuraajansa kädestä pitäen alkuun.

Eikä siinä vielä kaikki! Vapaaehtoistyöstä ei saa palkkaa, mutta takaamme, että Partioviikon jälkeen olet oppinut valtavasti itsestäsi, johtamisesta ja yhdessä tekemisestä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 23.10.2016 piirinjohtajille: anna.haavikko@partio.fi ja ilona.turunen(ät)uusimaa.partio.fi. Lisätietoja pestistä saat samoilta henkilöiltä: Anna Haavikko, 044 5459049, anna.haavikko(ät)partio.fi ja Ilona Turunen, 040 5127419, ilona.turunen(ät)uusimaa.partio.fi.

Kuvat: Antti Jalo, Thomas Liljestrand, Joel Oksanen, Mikko Jalo ja Jaana Hopeakoski

partioviikko2017_jpgkohtaaminen_jpg