Suomen luonnon päivää vietettiin Johtajatulilla ja lippukuntaretkillä

Suomen luonnon päivänä 31.8.2019 lippukunnat suuntasivat ulos luontoon päiväretkille ja nukkumaan yön ulkona. Samaan aikaan kolmannen kerran järjestetty Johtajatulet keräsi 3 000 osallistujaa Evolle.

Nuku yö ulkona

Suomen Latu haastoi lauantaina 31.8. neljännen kerran koko Suomen nukkumaan yönsä ulkona. Helsingin Metsänkävijöiden syysretkelle pääsivät pehmolelut mukaan: ”Partiossa myös pehmolelut saavat kavereita ja uusia kokemuksia. Hau ja Apina saivat oman katsomon nuotiopaikan vierestä ja päättivät myös nukkua yön ulkona. Omistajat tekivät näppärästi pakkauspusseista kaveruksille makuupussit, sadesuojana toimi hammasharjapussi.”

Eräleijonat pääsivät nauttimaan aamukahvit Johtajatulilla:

Sinivuoren Soihdut päiväretkeilivät Puksussa:

Tavastien Haukat retkeilivät puolestaan aurinkoisessa Suomenlinnassa:

Timanttipartion aikuiset nauttivat Suomen luonnon päivästä Johtajatulilla:

Huippupuhujia ja työpajoja Johtajatulilla

Kiinnostavien puhujien ja työpajojen lisäksi Johtajatulilla nostettiin lippu salkoon Suomen luonnon päivän kunniaksi lauantaina. Tapahtuma näkyi paljon myös ulkoisessa mediassa.

Kauppalehti uutisoi pro bono -periaatteella luonnon helmaan saapuvista huippupuhujista ja työpajan vetäjistä. Helsingin Sanomat nosti jutussaan muun muassa Euroopan investointipankin varapääjohtaja Alexander Stubbin ja Googlen Suomen toimialajohtaja Kati Riikosen puheiden pääkohdat. Kauppalehden jutut ovat luettavissa kokonaisuudessaan täällä ja täällä sekä Hesarin juttu täällä.

Lisäksi Johtajatulilla podcast-sarjassa tutustutaan kiinnostaviin suomalaisiin henkilöihin. Kuuntelemalla saat #parempaajohtajuutta omaan elämääsi! www.supla.fi/ohjelmat/johtajatulilla

Kuva: Ville Tarhala