Syksyn eka Heppu ilmestyi

”Partiossa olen päässyt tekemään huimasti uusia juttuja, esimerkkinä vaeltaminen, jota suorastaan rakastan. Partiossa ihminen kasvaa ja maailmankuva muuttuu todella paljon, esimerkiksi luontoa osaa arvostaa enemmän”, hiljattain partion aloittanut 19-vuotias Toni kertoo. Uusimmassa Hepussa Tonin lisäksi monet muut eri ikäiset partiolaiset valottavat, mitä partiossa oikeastaan tehdään.

Tällä kertaa Hepussa seikkaillaan niin kesän lippukuntaleireillä kuin partioleireillä ulkomaillakin. Elina, Kauser ja Ville kertovat kokemuksistaan kesätöissä partiossa. Heppu raportoi myös erityistä tukea tarvitsevien sisupartiosta sekä kesän Pride-kulkueesta, jossa partiolaiset ovat olleet mukana jo usean vuoden ajan.

Lue koko Heppu sekä lehden välissä ilmestynyt vapaaehtoisliite!