Terkku-kurssit tutustuttavat partioon ja partiolaisiin

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset järjestää Tervetuloa partioon –kursseja, tuttavallisemmin Terkkuja, uusille ja partioon palaaville aikuisille.

Kurssi vie partioon tutustujalta aikaa yhden illan tai aamupäivän: kolmen tunnin mittaisen koulutuksen sisältö koostuu asiakokonaisuuksista ”Tätä on partio” ja ”Turvallisesti partiossa”. Kuten partiossa yleensä, tutustuminen tapahtuu hyvässä porukassa tekemällä, toimimalla ja itse oivaltaen. Terkku-kurssin tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osallistujalla on hyvä kuva tämän päivän partiosta – turvallisesta toiminnasta, kasvatustavoitteista, ohjelmasta, arvopohjasta ja historiasta sekä organisoitumisesta. Kurssi ei vaadi minkäänlaisia esitietoja eikä se vaadi sitoutumaan mukaan toimintaan.

Terkku-kursseille on kuukausittain tulijoita, mikä tarkoittaa sitä, että lippukuntiin liittyy tasaiseen tahtiin uusia jäseniä ja myytti siitä että, partio voi aloittaa vain lapsena, on todellakin murrettu.

Terkku-kursseille ilmoittautuu hyvin erilaista porukkaa: partiokonkareita ja partioon palaajia, kaupunkiin muuttaneita, aivan ensimmäistä kertaa partioon liittyneitä ja mukaan innostettuja! Suurin osa osallistujista on toisilleen tuntemattomia, mutta tulevat tutuiksi kurssin aikana. Yksi kurssin päämääristä onkin tutustua muihin partioon liittyneisiin aikuisiin.

Ei esitietovaatimuksia. Osallistumismaksu 10 €.

Lisätietoja Päivi ”Antsa” Anttonen, paivi.anttonen(ät)partio.fi. Ilmoittautumiset sähköisesti kurssipäivämäärää klikkaamalla.

Seuraavat kurssit:

Haluatko mukaan partioon?

Täytä yhteystietolomake täällä TAI

Kirjoita sähköpostisi alle ja lataa aikuisena partioon -perehdytysmateriaali

Partio on elämyksiä ja seikkailua.

Partioon voi liittyä aikuisenakin. Olitpa siis kiinnostunut toimimisesta lasten ja nuorten kanssa, luonnossa liikkumisesta, purjehtimisesta, kouluttamisesta tai paperin pyörittämisestä ­­- kaikille löytyy oma juttunsa. Tehtäviä voidaan räätälöidä oman elämäntilanteen mukaan viikoittaisesta toiminnasta silloin tällöin mukana oloon. Lue lisää täältä!