Terveisiä Nuuksiosta Valmentajatreffeiltä

Valmentajatreffit kokosivat piirin koko lippukuntatuen toiminnanalan viikonlopuksi Nuuksioon. Aurinkoisen viikonlopun aikana aluetiimien valmentajat ja alueviestintätoimikunnan vigut eli viestintägurut miettivät, kuinka lippukuntia voidaan tukea mahdollisimman hyvin.

Valmentajatreffeillä mm. perehdyttiin lippukuntien pitkän tähtäimen suunnitelmiin ja saatiin ideoita onnistuneeseen vuorovaikutukseen. Perjantai-iltana aluetiimien kiertopalkinto aluetähti luovutettiin ansioituneelle Länsi-Helsingin aluetiimille. Meillä oli myös ilo saada SP:n todella innostava valmentajakurssi osaksi viikonlopun ohjelmaa.

Paikalla oli iso edustus viguista ja valmentajia lähes kaikista aluetiimeistä. Valmentajatreffit olivat täynnä kiinnostavaa keskustelua, uusia ja vanhoja partiokavereita, koulutusta ja ideoita omaan pestiin. Iltanuotiollekin päästiin. Seuraavaksi katse onkin syyskuun Lippukuntasemmassa!

Lue lisää aluetiimeistä!

Teksti Anni Karsma, kuvat Hanna Hietikko