Tervetuloa Kohtaamiseen!

Partiolaisten yhteistä kohokohtaa, partioviikkoa vietetään 17.–23.4.2017. Partioviikolla tapahtuu monenmoista: viikonlopun hulinat käynnistyvät vaeltajien ja aikuisten maailman 5. nopeimmilla partiotaitokisoilla torstaina 20.4. Silloin otetaan kaverit mukaan ja sopiva pilke silmäkulmaan ja lähdetään kisaamaan keskelle kaupunkia. Perjantaina 21.4. valokeilaan nousevat partiojohtajat, kun viime vuonna valtakirjansa saaneet ja muut illalliskortin lunastaneet juhlistavat partiojohtajuutta.

Lauantaina 22.4. kisataan taas, kun Aikamatka-Törmä johdattelee osallistujat halki Suomen itsenäisyyden. Järjestelyistä vastaavat tällä kertaa Koillis-Helsingin alueen lippukunnat ja Klapaset Uudeltamaalta. Viikko huipentuu Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ja Uudenmaan Partiopiirin yhteiseen Kohtaamiseen sunnuntaina 23.4. Tänä vuonna Kohtaaminen järjestetään partioparaatina Senaatintorilta Kansalaistorille. Lisäksi aamupäivällä järjestetään yrjönpäivän kirkko ja paraatin jälkeen lippukuntien omaa ohjelmaa.

Tule mukaan Kohtaamiseen, jossa jokainen lippukunta ja partiolainen voi olla ylpeä omasta identiteetistään ja antaa sen myös näkyä ja kuulua. Laitetaan huivit kaulaan koko viikoksi ja ollaan ylpeitä maailman parhaasta harrastuksesta!

Lisätietoja lippukuntasi Kohtaamis-yhteyshenkilöltä sekä Kohtaamisen johtajilta Tiia Wahlroosilta ja Panu Kantolalta, tiia.wahlroos(a)partio.fi ja panu.kantola(a)partio.fi sekä netistä.