Tervetuloa Kohtaamiseen!

Partiolaisten yhteistä kohokohtaa, partioviikkoa vietetään 17.–23.4.2017. Partioviikolla tapahtuu monenmoista: viikonlopun hulinat käynnistyvät vaeltajien ja aikuisten maailman 5. nopeimmilla partiotaitokisoilla torstaina 20.4. Silloin otetaan kaverit mukaan ja sopiva pilke silmäkulmaan ja lähdetään kisaamaan keskelle kaupunkia. Perjantaina 21.4. valokeilaan nousevat partiojohtajat, kun viime vuonna valtakirjansa saaneet ja muut illalliskortin lunastaneet juhlistavat partiojohtajuutta.

Lauantaina 22.4. kisataan taas, kun Aikamatka-Törmä johdattelee osallistujat halki Suomen itsenäisyyden. Järjestelyistä vastaavat tällä kertaa Koillis-Helsingin alueen lippukunnat ja Klapaset Uudeltamaalta. Viikko huipentuu Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ja Uudenmaan Partiopiirin yhteiseen Kohtaamiseen sunnuntaina 23.4. Tänä vuonna Kohtaaminen järjestetään partioparaatina Senaatintorilta Kansalaistorille. Lisäksi aamupäivällä järjestetään yrjönpäivän kirkko ja paraatin jälkeen lippukuntien omaa ohjelmaa.

Kohtaamisen 23.4.2017 aikataulu

klo 10.00–noin 11.30 Yrjönpäivän jumalanpalvelus Helsingin Tuomiokirkossa
noin klo 11.30–12.00 Jumalanpalvelukseen osallistuneilla mahdollisuus osallistua kirkkokahveille ja syödä omia eväitä Tuomiokirkon kryptassa
klo 12.00–12.30 Ilmoittautuminen Senaatintorilla
klo 12.30 Ohjelmaa Senaatintorilla
noin klo 13.15 Paraati lähtee liikkeelle kohti Kansalaistoria
klo 14.00 Viimeiset marssiosastot saapuvat Kansalaistorille
klo 14.00 Lippukunnan oma ohjelma

Tule mukaan Kohtaamiseen, jossa jokainen lippukunta ja partiolainen voi olla ylpeä omasta identiteetistään ja antaa sen myös näkyä ja kuulua. Laitetaan huivit kaulaan koko viikoksi ja ollaan ylpeitä maailman parhaasta harrastuksesta!