Käännekohta 2020 – Kiljavalla – yllättävästi vuonna 2021

“Ole valmis. Kohtaa arvaamaton” kuuluu kisan motto, ja valmiina olemmekin olleet jo hyvän tovin!

Me pääkaupunkiseutulaiset partiolaiset järjestämme tänä vuonna partiotaitojen syys-SM-kilpailut Kiljavalla 2.–3.10.2021. Kokoonpanoaan sopivasti uudistanut järjestelytoimikunta on työstänyt laadukkaita tehtäviä, yllätyksellistä rataa sekä toimivia käytännön ratkaisuja jo reilut kaksi vuotta. Onneksi kisat vain paranevat ajan kanssa!

Haluamme porukalla toteuttaa erinomaiset partiotaitokilpailut, joista sekä tekijät että kisaajat saavat antoisan ja terveysturvallisen kokemuksen. Hyvästä kisasta mieleen jäävät kutkuttavat tehtävät ja yhdessä tekemisen fiilis, eivät rastille jonottaminen tai laavun pystytyksessä uupuneet riu’ut.

Jotta pääsemme tavoitteeseen erinomaisesta kisasta, tarvitsemme ihmisiä, jotka haluavat tehdä yhdessä ja nauttia hyvin toteutetusta tapahtumasta. Parhaimmillaan Käännekohta 2020 yhdistää partiolaisia pääkaupunkiseudulla, luo uusia suhteita ja reipasta tekemisen kulttuuria piirimme alueella.

Luotamme, että juuri sinulla on jokin supervoima täydentämään osaamistamme. Tai halua tarttua toimeen, oppia uutta ja kurkistaa kädet savessa kisantekemisen kulisseihin! Tule siis joukkoomme toteuttamaan ikimuistoisia partiotaitojen SM-kilpailuja vaikkapa rastipäällikkönä tai some-vartion jäsenenä. Käännekohdan verkkosivuilla on kuvauksia erilaisista tehtävistä, joihin voit tarttua. Jos mielessäsi on puolestaan jokin tehtävä, jota emme ole vielä keksineet, kirjaile kuvaus siitä ilmoittautumislomakkeelle!

Lue lisää Käännekohta 2020 -syys-SM-kilpailusta ja ilmoittaudu mukaan tekijäksi: https://kaannekohta2020.fi/tekijalle/