TIISERI käynnistää partiosyksyn pääkaupunkiseudulla

TIISERI on täysin uusi tapahtumakonsepti, joka avaa partiosyksyn pääkaupunkiseudulla tiistaina 6.8.2019. Helsingin Tennispalatsissa yhteistyössä Finnkinon kanssa järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen lähes 500 partiolaista kavereineen!

Tapahtuma on suunnattu erityisesti partion tärkeimmälle kohderyhmälle eli 1217-vuotiaille tarpojille ja samoajille. Ilmoittautuminen onnistui vain, kun ilmoitti samalla ei-vielä-partiolaisten kaverin, sukulaisen tai tuttavan. Mukaan on tulossa siis 250 partiolaista ja saman verran ei-vielä-partiolaisia!

Valkokankailla Tennispalatsin ISENSE-salissa näytetään ennen uutta Leijonakuningasta Koitoksen eli Suomen Partiolaisten tubettajaprojektin traileri, jossa Suomen eturivin tubettajat Roni Back, Pernilla Böckerman, Roponen ja Julia Ahonen kilpailevat erilaisissa partioaiheisissa tehtävissä. Koitoksen ensimmäinen jakso ilmestyy Splay Suomen YouTube-kanavalla torstaina 8.8. Roponen ja Pernilla ovat tänään myös itse paikalla.

Kuva: Mikko-Pekka Karlin

Lisäksi tapahtumassa on luvassa kesän IHQUimman samoajaleirin aftermovie, jonka näet myös YouTubesta PäPan kanavalta tapahtuman jälkeen kello 17.00 www.youtube.com/partiokuuluukaikille. Videon ovat kuvanneet ja editoineet Tuukka Lehtinen, Alex Inkiläinen ja Petteri Ojala.

Ennen leffaa Tennispalatsin aulassa on luvassa rentoa seurustelua, partiomaista ohjelmaa sekä Meet & Greet kahden Koitoksen tubettajan eli Pernillan ja Roposen kanssa.

Kuva: Atte Kesti