Tiistaina 5.12. vietetään vapaaehtoisten päivää

Partio, kuten moni muukin harrastus, pyörii mahtavien vapaaehtoistyöntekijöiden voimin. Partiolaiset tekevät pääkaupunkiseudulla vuosittain miljoona tuntia vapaaehtoistyötä, mikä vastaa laskennallisesti 600 nuorisotyötekijän työpanosta.

Tule mukaan maailman parhaaseen vapaaehtoistyöhön!

Partiossa jokainen voi valita omanlaisensa tavan tehdä vapaaehtoistyötä – haluatko vetää viikkotoimintaa lapsille, järjestää metsäretken tai pyörittää leirikeittiötä? Voisitko ammentaa omasta osaamisestasi ja opettaa muille vaikkapa jonkin uuden käden- tai muun taidon? Tai haluaisitko oppia uutta esimerkiksi ensiaputaidoista, meripartiosta tai johtamisesta?

Vapaaehtoistoiminnan messut 2.12. Vanhalla Ylioppilastalolla

Tule moikkaamaan meitä messuille! Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ovat esittelemässä partiotoimintaa Vanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä 2.12.2017 klo 14-18.

Vapaaehtoistoiminnan messujen ohjelmassa julkistetaan mm. Vuoden vapaaehtoinen 2017.

Aikuinen aloita vapaaehtoistyö partiossa

Partio tarjoaa kaikille yhteisön, elämyksiä, naurua, savunhajuisia iltanuotioita, leiri-iltoja tähtitaivaan alla ja koulutuksia tehtävissä toimimiseen iäistä riippumatta. Monet aikuiset löytävät vuosittain tiensä partioon pääkaupunkiseudulla. Toiset heistä ovat vanhoja partiolaisia, toiset lasten vanhempia tai muuten vain partiotoiminnasta kiinnostuneita aikuisia.

Miten partioon siis pääsee mukaan?

Kiinnostuitko? Lisätietoja partiosta ja muista vapaaehtoistöistä Vapaaehtoistoiminnan messuilla tai partiopiirimme toimistolta, puh. (09) 8865 1200 ja papa.toimisto(ät)partio.fi