Toimistolla kolo- ja yhteiskuntasuhteita edistää jälleen Riikka Nenonen

Elokuun alussa Pääkaupunkiseudun Partiolaisten toimistolle palasi perhe- ja opintovapailta järjestökoordinaattori Riikka Nenonen. Riikan toimenkuvaan kuuluvat jatkossa muun muassa kolotoimikunnan ja yhteiskuntasuhdetoimikunnan tukeminen.

Kolotoimikunnan tavoitteena on esimerkiksi uusien alueiden partiokoloihin liittyvät kysymykset sekä kolotiloihin liittyvien kumppanuuksien kehittäminen. Lippukuntien kolohaasteissa tulee olla edelleen ensisijaisesti yhteydessä oman alueen lippukuntakoordinaattoriin.

Riikka on myös tuore yhteiskuntatieteiden maisteri. Hän teki gradunsa partion arvokyselyn uskontoon liittyvistä kysymyksistä. Aiheena oli nuorten 1529-vuotiaiden partiolaisten suhtautuminen uskontoon ja hengellisyyteen partiossa. Aineistona olivat Suomen Partiolaisten tekemät arvokyselyt vuosilta 2017 ja 2018.

Pro gradu löytyy täältä.

Yhteystiedot: