Myllypuron Mustarastaat -partiolippukunnan perustamiskokous pidettiin sunnuntaina 12.12.2021 Myllykylän kylätalossa. Perustamiskokouksessa oli mukana kahdeksan uuden lippukunnan jäsentä. Lippukunnanjohtajaksi valittiin Jarkko ”Jasu” Luusua. Uusi hallitus järjestäytyy ensi sunnuntaina.

Perustamiskokouksen jälkeen kylätalon pihalla pidettiin alkupamaus-tapahtuma, jossa paljastettiin lippukunnan nimi, tarjoiltiin piparia ja glögiä osallistujille, juteltiin partiosta ja Myllypuron Mustarastaiden toimintaan liittyvistä toiveista sekä kerättiin toiminnasta kiinnostuneiden nimiä listalle. Nimiä kertyi yhteensä yli 30, päiväkoti-ikäisistä aikuisiin!

Uuden lippukunnan toiminta käynnistyy näillä näkymin Myllykylän kylätalossa tammikuussa. Tällä hetkellä lippukunta etsii kahdelle aloittavalle ryhmälle aikuisia ryhmänjohtajia, jotta viikkotoiminta saadaan käyntiin. Lisäksi haussa on muitakin vapaaehtoistoiminnasta innostuneita nuoria ja aikuisia – yhdistyksessä on tarjolla pienempiä ja isompia hommia varmasti kaikille halukkaille! Ole yhteydessä lippukuntakoordinaattori Larissa Olasvuoreen larissa.olasvuori(at)partio.fi / 050-5473090

Laita seurantaan Myllypuron Mustarastaat Instagramissa ja Facebookissa!

Onnittelut uudelle lippukunnalle ja lämpimästi tervetuloa mukaan pääkaupunkiseutulaiseen partioyhteisöön!