Keski-Pasilaan on perusteilla alueen omaa partiotoimintaa.

”Urbaani kaupunkiympäristö, keskuspuiston ulkoilumaastot sekä helpot kulkuyhteydet kaikkialle – eikö kuulostakin täydellisiltä puitteilta partiolippukunnalle?” Näin aluetta kuvailee Keski-Pasilan lippukuntaprojektin parissa toimiva Riitta Voipio Pääkaupunkiseudun Partiolaisista.

”Projekti on ollut käynnissä jo toista vuotta, ja nyt pääsemme vihdoin järjestämään ensimmäisen tapahtuman alueen asukkaille ja kaikille uuden lippukunnan perustamisesta kiinnostuneille!”

Partiotoiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan Pasilan partiopäivään sunnuntaina 6.3. kello 14–16 Maistraatintorilla. Tarjolla kahvia, mehua ja pientä purtavaa sekä puuhaa kaikenikäisille. Samalla on mahdollisuus keskustella ja kuulla lisää Keski-Pasilaan perustettavasta lippukunnasta.

”Kutsu tapahtumaan mukaan myös kaverisi, naapurisi ja muut, joita partiotoiminta Keski-Pasilan alueella voisi kiinnostaa”, Riitta kannustaa.

Kuva: Alex Inkiläinen