Uusi vuosi toi tullessaan uusia työntekijöitä ja uusia toimenkuvia piirin toimistolle.

Jenni Lehtonen aloitti 17.1. työt järjestökoordinaattorina, vastuualueinaan ohjelman ja kasvatuksen toiminnanalat. Ohjelma- ja koulutustapahtumien organisoinnin ja tukemisen lisäksi Jennin työpöydälle kuuluvat myös ansiomerkkiasiat. Aiemmin Jenni on työskennellyt SPR:llä tapahtumien ja vapaaehtoisten tukemisen parissa. ”Odotan innolla kevättä, ihmisten tapaamista ja sitä, että päästään tekemään partiotoimintaa ja -tapahtumia livenä”, Jenni tiivistää tunnelmiaan uudesta työstä.

Uudenmaan Partiopiirin toimistolta tutuksi tullut järjestökoordinaattori Anna Järvinen siirtyi vuoden alusta tukemaan helsinkiläisiä lippukuntia (Itä-, Koillis- ja Kaakkois-Helsinki) Pääkaupunkiseudun Partiolaisten lippukuntatuen parissa työskentelevän Larissa ”Laija” Olasvuoren kanssa. Laija tukee ensisijaisesti Etelä-, Länsi-, Keski- ja Pohjois-Helsingin lippukuntia. Lisäksi Annan vastuulla ovat kasvuun ja moninaisuuteen liittyvät teemat. “Mahtavaa päästä tutustumaan itäisen Helsingin lippukuntiin ja lähteä edistämään kasvu- ja moninaisuustyötä – odotan kovasti tulevaa yhteistyötä uusien tuttavuuksien kanssa!” Anna iloitsee.

Vantaalaista aluetyötä tehnyt järjestökoordinaattori Anna Majava laajentaa reviiriään keskisen Uudenmaan suuntaan (Tuusula, Järvenpää, Mäntsälä, Pornainen, Sipoo ja Kerava). Anna tukee vantaalaisten ja uusmaalaisten lippukuntien lisäksi Uudenmaan Partiopiirin aluetyön luottamushenkilöitä. Lisäksi Anna jatkaa työskentelyä Vantaan aluejärjestö Partiokannuksen kanssa.

Järjestökoordinaattorit Anna Järvinen, Anna Majava ja Jenni Lehtonen. Kaikkien työntekijöiden yhteystiedot löydät osoitteesta www.päpa.fi/toimisto

Kuva: Mimmu Mannermaa