Keski-Pasilaan ollaan perustamassa uutta partiolippukuntaa. Partiotoimintaa esiteltiin sunnuntaina 6.3. Maistraatintorilla pidetyssä avoimessa partiotapahtumassa. Ohjelmassa oli eläinsuunnistusta, vaahtokarkkien paahtamista nuotiolla ja tutustumista partiotoimintaan.

Tapahtumassa vieraili kymmeniä perheitä. Pasilan alueella on kysyntää partiotoiminnalle, erityisesti perhepartio ja alakouluikäisten toiminta kiinnosti kävijöitä. Monet aikuisista olivat myös kiinnostuneita toimintaan osallistumisesta.

Seuraavan kerran uuden lippukunnan toimintaa suunnitellaan maanantaina 21.3. klo 18 Partioasemalla (Töölönkatu 55). Lämpimästi tervetuloa mukaan ideoimaan alkavaa toimintaa ja tapaamaan muita toiminnasta kiinnostuneita. Osallistuminen ei sido sinua mihinkään, haluamme kuulla ajatuksiasi ja toiveitasi alkavaan toimintaan liittyen. Ei ennakkoilmoittautumista.

Pysy ajan tasalla uuden lippukunnan perustamisprojektin etenemisestä liittymällä Whatsapp-ryhmään: https://bit.ly/keski-pasila

Mikäli partiotoiminnan pyörittäminen kiinnostaa sinua tai tunnet jonkun sopivan aikuisen, vinkkaa myös hänelle. Lippukunta perustetaan ja toiminta saadaan käyntiin, kunhan mukana on riittävä määrä toimintaan sitoutuneita aikuisia. Tervetuloa mukaan mahdollistamaan lasten ja nuorten toiminta maailman parhaan harrastuksen parissa!

Kuvat: Larissa Olasvuori