Piirihallitus on nimennyt Ville Miettisen Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piirileirin johtajaksi. Leiri järjestetään kesällä 2018.

Paljon onnea Ville! Klassinen kysymys, miltä nyt tuntuu? Mitä odotat pestiltä?

Kiitos, todella hyvältä tuntuu! Hienoa päästä tekemään ja johtamaan PäPan seuraavaa, kesällä 2018 järjestettävää piirileiriä. Leirit ovat mielestäni ehdottomasti yksi partion parhaita juttuja, ja odotukset ovat korkealla. Odotan pestin tuovan mukanaan paljon hienoja hetkiä ja hyvää yhdessä tekemisen meininkiä. Varmasti matkan varrella tulee eteen monia asioita ja haasteita, joita en osaa vielä edes kuvitella, mutta ne kuuluvat asiaan.

Minkälaista piirileiriä haluat lähteä tekemään?

Koen vahvasti, että piirileiri on kaikkien pääkaupunkiseutulaisten partiolaisten ja partiosta kiinnostuneiden yhteinen projekti ja elämys, joka on kiinteä osa piirin muuta toimintaa. Unelmieni piirileirillä on hauskaa, sen ohjelma yhdistää sujuvasti 2010-luvun ja partioperinteet, ja se tarjoaa ikimuistoisten kokemusten lisäksi monipuolisia mahdollisuuksia kehittyä ja oppia uutta. Haluan tehdä päpalaisten näköisen ja tuntuisen leirin. Viime keväänä toteutettiin piirileirin tavoitteita kartoittanut kysely, jonka tuloksia aion täydentää ja tarkentaa loppuvuoden aikana kyselemällä, kuuntelemalla ja keskustelemalla siitä, minkälaisia odotuksia ja toiveita leiriin liittyy projektina ja tapahtumana.

Mitä pitää tehdä, jos palaa jo innosta tulla tekemään leiriä?

Ota yhteyttä, jos leirin tekeminen kiinnostaa! Yhteydenotto kannattaa riippumatta siitä, mihin vaiheeseen projektia painottuvasta tekemisestä tai pestistä on kiinnostunut. Seuraavia askeleita ovat muun muassa piirileirin tavoitteiden hahmottelu, projektin ja sen organisaation alustava suunnittelu sekä leiritoimikunnan rekryn aloittaminen. Avoimet pestit julkaistaan tulevaisuudessa leirin tai piirin verkkosivuilla.

Villen tavoittaa sähköpostitse osoitteesta ville.miettinen(ät)iki.fi tai puhelimitse 040 536 1890.