Vuoden 2021 kämppävuorot varataan uudella tavalla!

Olemme uudistaneet lippukuntien syksyn kämppäjakoa kahdella tavalla!

Ensimmäinen uudistus on se, että toiveiden mukaisesti syksyllä voi tehdä varauksen vuoden 2021 lisäksi myös vuoden 2022 tammikuulle.

Toinen radikaalimpi uudistus on se, että kämppävuorot jaetaan tänä syksynä kahdessa osassa:

• Ensimmäisessä vaiheessa kartoitetaan pääkaupunkiseutulaisten lippukuntien toiveet isoista ja tärkeistä tapahtumista kyselylomakkeella, ja ensimmäinen vuorojako tehdään näiden toiveiden perusteella.
  • Toisessa vaiheessa kämppävarausjärjestelmä avataan pääkaupunkiseutulaisille lippukunnille 6.10. klo 10:00, jolloin loput vuorot jaetaan lippukunnille nopeusjärjestyksessä. Tämä tarkoittaa sitä, että lippukunnan tehdessä varauksen, lippukunta myös saa sen. Päällekkäisiä varauksia ei enää tehdä.

Ensimmäinen vaihe on nyt käynnissä, ja kysely on auki 2.9. – 18.9. klo 12. Kyselyyn pääset tästä:

webropol.com/s/kamppatoiveet

Kyselyn avulla on tarkoitus varata partiokämppien isoimpia kohteita lippukuntien omiin tai alueiden yhteisiin suuriin ja tärkeisiin tapahtumiin. Voit toivoa lippukunnallesi johonkin tiettyyn isoon tai tärkeään tapahtumaan kämppää. Esitä tarvittaessa myös vaihtoehtoinen kämppä- tai ajankohtatoive lomakkeella.

Jos lippukunnallanne on useita tällaisia tapahtumia, tee kustakin tapahtumasta oma hakemus. Älä kuitenkaan tee kaikista lippukunnan tapahtumista toivetta tätä kautta, sillä sekä pienempiä että isompia kämppiä muihin tapahtumiin voi varata myöhemmin lokakuun haussa. Katso tarkemmat tiedot ja ohjeet kyselystä!

Välitäthän viestiä eteenpäin lippukunnassasi, jotta kaikki kämppiä tarvitsevat saavat varmasti tämän tiedon.

Tsemppiä syksyn aloitukseen!

Lisätiedot: