Pääkaupunkiseudun Partiolaiset palkitsee vuosittain yhden partiolaisen, joka on aloittanut harrastuksen aikuisena tai palannut partioon pitkän tauon jälkeen. Vuoden 2020 uudeksi aikuiseksi valittiin Antti Aura, Kelotytöt. Palkinnoksi Antti saa osallistumisen Johtajatulille 2021.

Hakemuksessa Antista kerrotaan muun muassa seuraavaa:

”Antti on aktiivinen tuore partiolainen, joka on aina kaikille ystävällinen ja tulee toimeen kaikenikäisten partiokavereiden kanssa. Antti on ennakkoluuloton ja aina valmiina auttamaan. Hän ei jää odottelemaan, pyytäisikö joku apua, vaan kyselee itse ahkerasti, voisiko olla avuksi.

Antti tartuu toimeen aina reippaasti ja hoitaa lupaamansa hommat varmasti aina loppuun, oli kyseessä sitten isompi tai pienempi homma.

Hän on puolentoista vuoden pituisen partiopolkunsa aikana solminut jo paljon uusia ystävyyssuhteita niin omassa kuin naapurilippukunnissakin.

Tapahtumissa Antti toimii eri-ikäisten kanssa aina ystävällisesti ja muita kunnioittavasti. Hän huolehtii nuoremmista esimerkillisesti ja antaa nuoremmille johtajille tilaa johtamisessaan olemalla kuitenkin aikuisena tukena saatavilla.

Antti on aina valmis auttamaan, ja onkin ehtinyt partiossa jo osallistua moniin erilaisiin tapahtumiin oman lippukunnan puurojuhlasta ja talviretkestä aina alueleiriin ja sudenpentukilpailu Pinkin rastiin asti.

Hän on myös innokas oppimaan uutta partion saralla ja sen myötä ja onkin tänä vuonna mukana muun muassa suunnittelemassa Väiskin johtajaohjelmaa ja SM-kisojen rastia. Oman kehittymisen lisäksi Antti perusteli halukkuuttaan osallistumiseen sillä, että haluaa mahdollistaa nuoremmille hienoja partiokokemuksia.

Antti on lyhyessä ajassa tullut todella tärkeäksi osaksi lippukunnan aikuisen tuen rinkiä ja tuonut osaamisellaan lippukunnan suhteellisen nuorille muille johtajille tervetullutta tukea.

Vaikka Antin ei ole tällä hetkellä mahdollista osallistua viikkotoimintaan ryhmänjohtajana, hänellä on ollut ja on tällä hetkellä monta erilaista pientä pestiä, jotka ovat osaltaan auttaneet lippukunnan pyörittämisessä.

Antti on myös esimerkillään saanut mukaan muita uusia aikuisia, ja uskommekin, että Antti voisi olla tulevaisuudessa myös loistava aikuisryhmän vetäjä.”