Vuoden Viestintäteko 2018 -kilpailu käynnissä!

Julkaisetteko pääkaupunkiseudun parhainta lehteä? Mikä on ollut paras rekrytointitapahtumanne?  Kimaltavatko sometilinne kuin hiotut timantit? Nyt on oiva aika kerätä kaikki lippukunnan viestinnän ja markkinoinnin huipputulokset yhteen ja kertoa niistä koko piirille!   

Vuoden Viestintäteko -kilpailussa lippukunnat kisaavat parhaan viestintäteon tittelistä. Kilpailun tarkoituksena on kehittää viestintää lippukunnissa ja pyrkiä jakamaan hyvät ideat myös muille. Tänä vuonna voit ilmiantaa kilpailuun myös jonkun muun kuin oman työsi. Ilmoita siis kaverin tai naapurilippukunnan viestintäoivallus mukaan! 

KILPAILUN KATEGORIAT 

Vuoden printtijulkaisu
Vuoden printtijulkaisu -kategoriaan voi ilmoittaa lippukuntalehden, historiikin, esitteen, vuosikalenterin tai minkä tahansa painetun tuotteen, jolla lippukunta viestii joko omalle porukalleen tai lippukunnan ulkopuolelle. 

Vuoden digiviestintäteko  
Vuoden digiviestintäteko -kategoriaan voi ilmoittaa lippukunnan some-tilin (Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube), nettisivut, pelin, sovelluksen, videon, videosarjan tai lippukunnan käyttämän lisätyn todellisuuden (AR) tai virtuaalitodellisuuden (VR) toteutuksen. 

Vuoden jäsenhankintateko
Vuoden jäsenhankintateko -kategoriaan voi ilmoittaa tapahtuman, verkkosivun, some-kampanjan, rekrytointitapahtuman tai muun toteutuksen, jolla lippukunta on saanut lisää jäseniä. 

Jäsenhankintateko-kategoriassa keskeistä on teon omaperäisyys ja laatu. Voittaja ei siis automaattisesti ole eniten jäsenmäärää lisännyt teko. 

OSALLISTUMISOHJEET

Lähetä vapaamuotoinen kuvaus oli se sitten pitkä, lyhyt, visuaalinen tai kirjallinen tuotos – lippukuntanne viestinnästä viimeistään perjantaina 15.1.2019. Hakemuksen voi lähettää joko postitse piirin toimistolle osoitteeseen Töölönkatu 55, 00250 Helsinki (laitathan kirjekuoreen viitteen kisasta) tai sähköpostilla kisanjohtajalle, Suvi Takalalle (suvi.takala@partio.fi).

Olennaisinta on kertoa työssänne ainakin seuraavat asiat:
mihin kategoriaan tekonne osallistuu
kuvaile tekoa mahdollisimman selkeästi ja lähetä myös fyysinen tuote, kuvakaappaus tai linkki 
mitä teollanne tavoittelitte ja täyttyivätkö tavoitteet
mitä tuloksia teollanne oli lippukuntaanne 

PALKITSEMINEN 

Kustakin kategoriasta palkitaan paras teko 100 euron lahjakortilla lippukunnalle. Lisäksi jokaisesta teosta lippukuntanne saa palautteen ja tekoja voidaan käyttää myös piirin viestinnässä.  

Tuomarit arvioivat tuotokset alkuvuonna ja parhaat palkitaan helmi-maaliskuussa.