Vuoden Viestintäteko 2020 -kilpailu käynnistyy!

Löytyykö teidän lippukunnan sometileiltä timanttista sisältöä? Tai julkaisitteko huippuhienon lippukuntalehden uuden numeron? Entä saivatko poikkeusolot lippukuntanne viestinnän kehittymään seuraavalle tasolle?

Vuoden Viestintäteko -kilpailun tarkoituksena on kehittää viestintää lippukunnissa ja pyrkiä jakamaan hyvät ideat myös muille. Voit ilmoittaa joko oman tai naapurilippukunnan teon mukaan kilpailuun viimeistään 31.1.2021. Katso ohjeet alta:

Kilpailun kategoriat

1. Vuoden printtijulkaisu

Onko lippukunnassanne julkaistu tänä vuonna piirin huikein lippukuntalehti tai vaikka historiikki? Tähän sarjaan voit ilmoittaa esimerkiksi minkä tahansa painetun tuotteen – kuten lehden, kirjan, esitteen tai vuosikalenterin – jolla lippukunta viestii joko omalle porukalleen tai lippukunnan ulkopuolelle.

2. Vuoden digiviestintäteko

Varsinkin korona-aikana digiviestintä on noussut tärkeään rooliin etäpartion kautta. Tähän kategoriaan voit ilmoittaa esimerkiksi lippukunnan some-tilin (Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube, TikTok, …), nettisivut, pelin, sovelluksen, videon, videosarjan tai lippukunnan käyttämän lisätyn todellisuuden (AR) tai virtuaalitodellisuuden (VR) toteutuksen. Kategoriaan sopii myös lippukunnassa otetut kehitysaskeleet digiviestinnässä, jotka ovat mahdollistaneet partiotoiminnan jatkumista poikkeusoloissa.

Kilpailuun osallistuminen

Olennaisinta on kertoa työstänne ainakin seuraavat asiat:

• mihin kategoriaan tekonne osallistuu
  • kuvailkaa tekoa mahdollisimman selkeästi ja lähettäkää myös fyysinen tuote, kuvakaappaus tai linkki
  • mitä teollanne tavoittelitte ja täyttyivätkö tavoitteet
  • mitä tuloksia teollanne oli lippukunnallenne

Kustakin kategoriasta palkitaan paras teko 100 euron arvoisella Scandinavian Outdoor Storen -lahjakortilla lippukunnalle. Lisäksi jokaisesta teosta lippukuntanne saa palautteen, ja tekoja voidaan käyttää esimerkkeinä myös piirin viestinnässä. Voittajat julkistetaan partioviikolla 2021.

Lähetä vapaamuotoinen kuvaus – oli se sitten pitkä, lyhyt, visuaalinen tai kirjallinen tuotos – joko postitse piirin toimistolle (Pääkaupunkiseudun Partiolaiset / Vuoden Viestintäteko 2020, Töölönkatu 55, 00250 Helsinki) tai sähköpostilla (aiheeksi Vuoden viestintäteko 2020) kilpailunjohtaja Milla Muhoselle (milla.muhonen@partio.fi).

Onnea kisaan!