Yli tuhat lasta ja nuorta osallistui viikonloppuna Törmään ja SuperSupeen

Varhain lauantaiaamuna 28.4. yli 500 kisaajaa kokoontui kisakeskuksena toimivan Vantaankosken koulun pihalle. Tänä vuonna Länsi-Vantaan lippukunnat toimivat Pääkaupunkiseudun Partiolaisten päiväsarjojen piirinmestaruuskisojen eli Traditio-Törmän järjestäjinä.

Mestaruuksista kisattiin kolmessa sarjassa: oranssi (1217-vuotiaat tytöt), vihreä (1217-vuotiaat poika- ja sekavartiot) ja turkoosi (1012-vuotiaat sekavartiot ja yli 15-vuotias johtaja). Lisäksi mukana oli lila-sarja (1015-vuotiaat ja yli 15-vuotias johtaja). Voittajat löytyvät tulosten selvittyä piirin nettisivuilta.

Alla Kulosaaren Meripartion, Tapiolan Metsänkävijöiden ja Olarinmäen Samoojien tunnelmia kisasta:

”Kulosaaren meripartio eli KMP edusti mallikkaasti Törmässä. Merikeijut kilpailivat oranssissa sarjassa sekä VauhtiMursujen ja PurevienPiraijien yhteisjoukkue lilassa sarjassa.”
Kuva: @kulosaarenmeripartio / Instagram

”Törmässä Tapiolan Metsänkävijöitä oli edustamassa Mursujen nelikko koottuna kahdesta seikkailijasta ja kahdesta johtajasta. Kisavartio sai nimekseen Munkkipussut ja numeronakin komeili kuuluisa Aku Ankka (313). Kätevyytenä valmistui saha, jonka totesimme oikeasti toimivaksi, ruokarastilla pihvit olivat lähet gourmet-tasoa ja ylitimme niin monta ojaa, ettei meinaa enää pysyä laskuissa. Kerrassaan mahtava kisapäivä takana?❤️
Kuva: @tapiolanmetsänkävijät / Instagram

37 Olarinmäen Samoojaa kokoontui aamuseitsemältä metroasemalla ja samosi tänään Vantaan metsiä #törmä2018 -kilpailussa. Aika iso joukko, kun koko kisassa oli 500 osallistujaa koko pääkaupunkiseudulta! Seikkailijat ja tarpojat mittelivät perinteisissä partiotaidoissa askarrellen omat pokasahat, tehden perunamuusia ja jauhelihapihvejä, suunnistaen…
Kuva: @olarinmäensamoojat / Instagram

Kadonnutta viittaa etsimässä SuperSupessa

Partioviikko huipentui sunnuntaina 29.4., kun 700 sudenpentua eli 79-vuotiasta lasta kokoontui Keskuspuistoon selvittämään SuperSupen kadonneen viitan arvoitusta. Ryhmät pääsivät johtajineen tutustumaan myös SuperSupen tuttaviin Herra Majavaan, Tohtori Töpöön, Hulluun Professoriin, Paula Poliisiin, Himojumppariin, Isonenään, Kerkkä Ötökkään ja Roskapeikkoon.

Katso alta Korvenkoukkaajien ja Saharan Sissien sudenpentujen tunnelmia tapahtumasta:

”Tiedettä Professori Pöllön laboratoriossa.” Kuva: Korvenkoukkaajat / Instagram

”Koukkaajasudareita Herra Majavan puutyöpajassa SuperSupessa ✨”
Kuva: Korvenkoukkaajat / Instagram

”Sasi-sudarit SuperSupessa selvittämässä kadonneen viitan mysteeriä.”
Kuva: @saharansissit / Instagram

”Sasien sudarit osallistuvat tänään sudarien omaan päivätapahtumaan SuperSupeen ?”
Kuva: @saharansissit / Instagram

Kuvien lisäksi PäPan omalta Instagram-kanavalta @partiokuuluukaikille löytyy stoorien puolelta videokooste päivästä.