Partion avoimet päiväleirit starttaavat kivan kesän – jo viidettä kertaa!

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset järjestää kaikille avoimia 8-10-vuotiaiden päiväleirejä eri puolilla pääkaupunkiseutua kesäkuussa. Lisäksi järjestetään kaksi Seikkailija-leiriä 10-12-vuotiaille. Leirejä on järjestetty vuodesta 2013 lähtien ja leiriläisten määrä on kasvanut vuosi vuodelta. Kesällä 2016 leireillämme puuhaili yhteensä lähes 900 lasta.

Päiväleireillä ollaan ulkona, harjoitetaan kädentaitoja, laitetaan ruokaa, tutustutaan lähiympäristöön ja opitaan uusia taitoja – tietysti hyvässä porukassa!

Lisätietoa leireistä löydät tämän linkin takaa. Aikaisempien kesien tunnelmakuvia löydät Päiväleirien Facebook-sivulta. Ota seurantaan, niin saat uusimmat kuulumiset myös tältä kesältä!

Hinta? Viiden päivän päiväleiri 100€/osallistuja ja juhannusviikon nelipäiväinen leiri 80€/osallistuja sisältäen ohjelman, vakuutuksen, materiaalit, lounaan ja välipalan. Leirimaksuun on mahdollista hakea stipendiä.

Ilmoittautumislinkit ovat tällä sivulla!

KESÄN 2017 LEIRIT:

Viikko 23: 5.-9.6.

Viikko 24: 12.-16.6.

Viikki, Kivikko, Vuosaari, Tullinpuomi, Taivallahti, Herttoniemi, Malmi, Oulunkylä, Munkkiniemi, Espoon Keskus, Haukilahti, Kauklahti, Vantaa, Vartiosaari Seikkailija

Viikko 25: 19.-22.6. (4 pvä)

Viikki, Kivikko, Vuosaari, Tullinpuomi, Taivallahti, Herttoniemi, Malmi, Oulunkylä, Munkkiniemi, Espoon Keskus, Haukilahti, Vantaa, Vartiosaari Seikkailija

Viikko 26: 26.-30.6.

Viikki, Kivikko, Vuosaari, Taivallahti, Herttoniemi, Malmi, Oulunkylä, Munkkiniemi, Vantaa

Kukin leiri toteutuu, mikäli sille on 1.4. mennessä ilmoittautunut vähintään 10 osallistujaa. Jokaisella leirille otetaan max 25 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

LEIRIPAIKAT:

HELSINKI

Viikki: Asukastalo Kaari (Tilanhoitajankaari 9), vkot 23-26

Kivikko: Kivikon Nuorisotalo (Kivikonkaari 21), vkot 23-26

Vuosaari: Leikkipuisto Mustakivi (Vedenottamontie 6), vkot 23-26

Tullinpuomi: Leikkipuisto Tullinpuomi (Mannerheimintie 81), vkot 23-25

Taivallahti: Töölön seurakunnan Kerhis (Mechelininkatu 32), vkot 23-26. Taivallahden leirit ovat kaksikielisiä (suomi-englanti), lapsi voi osallistua vaikka puhuisi vain toista näistä kielistä! Bilingual camp (English and Finnish)!

Herttoniemi: Kettutien Nuorisotalo (Kettutie 8), vkot 23-26

Malmi: Malmin Nuorisotalo (Kunnantie 3), vkot 23-26

Oulunkylä: Oulunkylän Nuorisotalo (Kylänvanhimmantie 25), vkot 23-26

Munkkiniemi: Kirisiskojen partiokolo (Tiilipolku 6), vkot 23-26. Munkkiniemen leirit ovat kaksikielisiä (suomi-ruotsi), lapsi voi osallistua vaikka puhuisi vain toista näistä kielistä! Tvåspråkigt (finska-svenska)

Vartiosaari: Vene lähtee aamuisin Reposalmentie 1, vkot 24-25. Vartiosaaren leirit ovat Seikkailija-leirejä ja ne on tarkoitettu vähän vanhemmille leiriläisille (n. 10-12v.)

ESPOO

Espoon Keskus: Tuomiokirkkoseurakunnan kerhotila (Kirkkoranta 2), vkot 23-25

Haukilahti: Haukilahden monitoimitalo (Toppelundintie 13), vkot 23-25

Kauklahti: Kauklahden nuorisotila (Hansakallio 2), vkot 23-24

VANTAA

Hiekkaharju/Tikkurila: Nuorisotila 36 (Leinikkitie 36), vkot 23-26

In English:

We are organizing day camps in June for children aged between 7-10 years. Camp program includes outdoor activities, day trips, outdoor cooking, arts and crafts, sports and other summer activities. Camp fee is 100e/child (four day camp at week 25 only 80e). It includes lunch, afternoon snack, program and insurance. Program at the camp will be in Finnish except in Taivallahti (Mechelininkatu 32) there the camp will be bilingual (English and Finnish). Registration starts 16th of January. Please ask if there’s anything: essi.pankka@partio.fi

På Svenska:

Vi ordnar dagsläger i juni för barn i åldern 7-10 år. I lägerprogrammet ingår bla. friluftsliv, utfärder, matlagning utomhus, pyssel, spel&lek och trevlig samvaro med nya vänner. Lägeravgiften är 100 € / barn (midsommarveckan endast 80 € då lägret är fyra dagar).

Avgiften innehåller lunch, mellanmål, lägerprogrammet och försäkring. Lägerdagarna går på finska utom i Munksnäs, där lägret kommer att hållas tvåspråkigt (finska-svenska). Anmälningen börjar den 16.1.

Välkommen!

Har du frågor? Vänligen kontakta: essi.pankka@partio.fi