Lippukunnille järjestetään aikuisrekrytoinnin tuki-ilta 23.5.

Vuosiselosteesta saadun tiedon perusteella suuri osa lippukunnista on kertonut kaipaavansa tukea uusien aikuisten löytämiseen. Nyt kutsummekin kaikki lippukunnat 23.5. klo 18-20 Partioasemalla järjestettävään aikuisrekrytoinnin tuki-iltaan! Illan aikana pohditaan yhdessä lippukunnan tarvetta uusille aikuisille ja sen mukaisesti suunnitellaan lippukunnalle sopivat rekrytointitavat....
Lue lisää

Ilmoita syksyn aloitustapahtumasi toimistolle!

Kaupunginosien syystapahtumat ja kyläjuhlat ovat hyviä tilaisuuksia tuoda partiota esille ja rekrytoida lisää jäseniä lippukuntaan. Näkyvyyden lisäämiseksi omalla alueella ja tapahtuman markkinoimiseksi kannattaa ottaa kaikki keinot käyttöön. Tässä on sinulle yksi keino lisää. Aloitustapahtumat kootaan piirin nettisivuille.
Lue lisää

Lippukuntien parhaat yhteisvastuuvinkit

"Mitä me rahalla, käsiparejahan me tarvittaisiin!" Niin varmasti, mutta voisikohan Yhteisvastuu-rahalla olla käyttöä myös rekrytarkoituksissa? Poimi tästä piirin vinkit lippukunnan yv-hankkeeksi.
Lue lisää

Meitä on jo yli 11 000!

Viralliset jäsenluvut ovat saapuneet ja PäPan jäsenmäärä on nyt 11 055. Näin olemme myös koko Suomen suurin piiri. Hyvä me! ”Kasvu ei ole tapahtunut itsestään vaan sen eteen on tehty kovasti töitä. Kovat kasvuluvut tarkoittavat, että pystymme tarjoamaan yhä useammalle nuorelle upean...
Lue lisää

Haluatko mukaan tekemään Bonfirea?

Bonfire - urbaani iltanuotio on PäPan järjestämä aikuisrekrytapahtuma lippukunnille 15.9. klo 18:00-21:00. Yhteisen alkuohjelman sekä iltanuotion lisäksi partiofestareilla jokainen lippukunta saa esitellä omaa toimintaansa kiinnostuneille yli 18-vuotiaille: muille lippukunnille, pääkaupunkiseudulle juuri muuttaneille partiolaisille sekä opiskelijoille.
Lue lisää