Talvileiri Helmelle osallistumassa yli 600 partiolaista

Pääkaupunkiseudun Partiolaisten talvileiri Helmelle on ilmoittautunut kaikkiaan 46 lippukuntaa. Lippukuntien omien arvioiden mukaan osallistujia leirille on tulossa yli 600 leiriläistä. Leirille osallistuu partiolaisia kaikista ikäkausista, 7-vuotiaista sudenpennuista alkaen. ”Piirin talvileiri on mainio tilaisuus lippukunnille harjannuttaa talvileireilytaitojaan. Leirin suuren koon myötä...
Lue lisää

Meitä on jo yli 11 000!

Viralliset jäsenluvut ovat saapuneet ja PäPan jäsenmäärä on nyt 11 055. Näin olemme myös koko Suomen suurin piiri. Hyvä me! ”Kasvu ei ole tapahtunut itsestään vaan sen eteen on tehty kovasti töitä. Kovat kasvuluvut tarkoittavat, että pystymme tarjoamaan yhä useammalle nuorelle upean...
Lue lisää

Aloita vapaaehtoistyö partiossa

Myytti siitä, että aikuisena ei voi liittyä partioon on murtumassa. Partioon saavat tutustumislipun muutkin kuin seitsemänvuotiaat kirkassilmäiset sudenpennut.
Lue lisää

Partio alkaa pian – liity nyt!

Partiossa nuoret tekevät itse ja suunnittelevat toimintaa yhdessä innostuen. Partio on maailman paras harrastus kaikille, joita kiinnostaa monipuolinen ja luonnonläheinen toiminta yhdessä toisten kanssa. Partio on hauska, elämyksellinen ja vieläpä hyödyllinenkin harrastus. Se on elämää, seikkailua ja maailmanlaajuista vapaaehtoistoimintaa. Partio tukee nuoren kasvua ja kannustaa itsensä kehittämiseen yksilönä ja ryhmän jäsenenä.
Lue lisää

Koululaisten Seikkailuviikko

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset tarjoaa pääkaupunkiseudun 1.–3.-luokkalaisille syksyisin ilmaisen Koululaisten seikkailuviikko -materiaalipaketin. Se sisältää kouluvuoden aloitukseen sopivia toiminnallisia ja ryhmäyttäviä tehtäviä, joiden avulla tutustutaan partiotoimintaan.
Lue lisää