Tule mukaan osaksi maailmanlaajuista yhteisöä, jonka avulla voit tehdä maailmasta paremman paikan! Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry on pääkaupunkiseudun suurin nuorisojärjestö, jossa on 11 000 jäsentä 130 partiolippukunnassa. Lippukunnat toimivat paikallisesti omalla alueellaan, ja ne järjestävät viikoittain eri ikäryhmien tapaamisia, joissa toteutetaan partio-ohjelmaa.

Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella toimiva järjestömme tukee lippukuntien toimintaa muun muassa järjestämällä koulutusta. Pääkaupunkiseudun Partiolaiset on osa Suomen Partiolaisia, jonka toiminnassa on vuosittain mukana yli 65 000 jäsentä – maailmanlaajuisesti partiolaisia on noin 45 miljoonaa yli 200 maassa.

Avoimet työpaikat löydät osoitteesta https://www.partio.fi/suomen-partiolaiset/tietoa-meista/avoimet-tyopaikat/

Partio on kaikille avoin harrastus, joka vaalii vastuuntuntoisuutta, ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista sekä johtajuustaitoja. Partio mahdollistetaan vapaaehtoisvoimin: partiolaiset tekevät pääkaupunkiseudulla vuosittain miljoona tuntia vapaaehtoistyötä, mikä vastaa noin 600 nuorisotyöntekijän työpanosta. Meillä tehtäväsi on tukea partiolaisia heidän tärkeässä harrastuksessaan ja vapaaehtoistyössään.