Lippukuntaprojekteilla lisää toimintaa!

Kevään lopussa aloitettu lippukuntaprojekti Kulman Kiertäjissä rullaa eteenpäin. Sudenpentujen vanhempien mukaan kysyminen toi lippukuntaan muutaman aikuisen johtajan, osallistuminen PäPan Bonfire-iltanuotiolle poiki mukavasti kiinnostuneita ja Arabian peruskoulussa vierailu sai partiokipinän syttymään monessa koululaisessa. Syksyn ensimmäisessä aikuisten tapaamisessa, sushi-illassa, olikin paikalla viisi uutta aikuista!

Seuraavaksi suunnitelmissa on järjestää marraskuun lopussa Arabianrannassa Partiopamaus, jossa esitellään Kulman Kiertäjien toimintaa ja pyritään löytämään uusia johtamistehtävistä kiinnostuneita nuoria ja aikuisia mukaan. Tarkoitus on sen jälkeen laajentaa Kulman Kiertäjien toimintaa Arabianrantaan sekä vahvistaa toimintaa Vallilassa.
Mikäli tunnet Vallilassa tai Arabianrannassa asuvia ja partiosta kiinnostuneita, niin vinkkaa heille projektista! Kunhan tarkemmat tiedot marraskuun tapahtumasta selviävät tulevan viikon aikana, niin tapahtuman markkinointi pääsee kunnolla käyntiin. Pysy siis kuulolla!

Vuonna 2017 on kuusi lippukuntaprojektia

Lippukuntaprojekteissa tuetaan tietyn alueen tai tietyn lippukunnan kasvua alueella. Lippukunnalla on tukena Taimi-toimikunnasta kummi sekä oman kaupungin lippukuntakoordinaattori toimistolla. Yhdessä lippukunnan kanssa asetetaan tavoitteet ja tehdään suunnitelma. Projekti kestää puolesta vuodesta vuoteen.
Syyskuun piirineuvosto hyväksyi vuodelle 2017 kuusi lippukuntaprojektia. Valitut lippukuntaprojektit perustuvat faktatietoihin alueiden väestönkasvusta ja nykyisistä asukasmääristä, jotka on suhteutettu alueen tämänhetkiseen partiolaisten lukumäärään.

Vuoden 2017 projektit ovat:
• Vallila-Arabianranta jatkuu
• Kaakkois-Helsingissä Herttoniemi ja Laajasalo
• Puistola-Tapanila
• Pohjois-Espoo
• Korso-Mikkola-Nikinmäki
• Tikkurila

Lisätietoa:
• Taimen puheenjohtaja Katri Järvinen, attivaan@gmail.com
• Toimistolta Tarja Vartiainen (Espoo ja Vantaa) ja Hanna Hietikko (Helsinki), etunimi.sukunimi@partio.fi