Lippukunnilla on vielä tämä ilta aikaa hakea yhteisvastuurahaa omille hankkeilleen. Sisältöideoita on esitelty aiemminkin, SP on tiedottanut koko projektista ja lopullinen keräyssummakin on selvillä. Jäljelle jääkin enää kootut viisi vinkkiä siitä, miten teet hyvän hakemuksen:

  1. Huolehdi siitä, että hankkeenne täyttää tarkoituksensa: sen täytyy mahdollistaa tavalla tai toisella partioharrastus sellaisille lapsille, nuorille tai aikuisille, jotka entuudestaan eivät ole partiossa. Toisin sanoen johtajahuoltotonnia ette voi saada yv-potista.
  2. Kirjoita yllä oleva myös hakemukseenne selvin sanoin. Ei riitä, että ajattelitte uusia kohderyhmiä, jos unohdatte kuitenkin kirjata sen.
  3. Ole summien kanssa realisti. Jos haette viisi nuorta päiväleirityyppisesti kesäleirillenne, eli hoidatte leirimaksun ja kuljetuskulut, voit huoletta hakea tonnia. Jos taas kuittaat viikonlopun retkimaksun kolmelle, et saa mitenkään kulumaan tonnia.
  4. Hakemukset käsittelee ihminen. Jos siis koet tarvetta selventää jotakin kohtaa, kirjoita reippaasti avoimiin kenttiin.
  5. Aloita illalla jo ennen 23.50:ä. Ihan vaan kaiken varalta.

Jos hakemuksen täyttämisen kanssa on ongelmia, Leean palveleva puhelin (09 8865 1213) ja sähköposti (leea.lakka@partio.fi) ovat avoinna tänään klo 15 saakka.

Kootut selitykset hakemuksen stipluihin voitte puolestaan lähettää SP:n Saaralle, joka käsittelee hakemukset.

Onnea hakuun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *