Kesäleirikamuja tai kirjekaveri?

Sitä sanotaan, että uudet jäsenet ei tule kotoa hakemaan teitä, mutta nyt kyllä käytännössä tulisi:

Ensinnäkin Kanava ry:n nuoret olisivat kiinnostuneita tekemään yhteisleirejä partiolaisten kanssa. Suosittelin kuitenkin ennemmin innokkaita nuoria lähtemään mukaan lippukuntien leireille kuin keksimään kokonaan uutta leiriä. Tarjolla on siis partio- ja leirihommista innostuneita ja kiinnostuneita maahanmuuttajataustaisia nuoria vaikka just teidän kesäleirille. Riippuu teistä ja nuorista, mitä tarkalleen ottaen tyypit tulisivat tekemään, ainakin halonhakkuuseen halukkaita tapasin jo.

Toiseksi kirjekaverin hakuilmoitus suoraan Kanadasta. Holly Calgarysta on ollut yhteydessä piirin toimistolle, sillä hän on tulossa vaihtariksi Helsingin yliopistoon vuodenvaihteessa. Lippukuntia ehdin jo ehdotella, mutta Holly kyseli myös, olisiko jollakin päpalaisella ryhmällä intoa ryhtyä hänen trex unitilleen (nopealla googlauksella 12-17-vuotiaita tyttöjä, joiden toiminnassa korostuu ulko-oleilu).

Jos jompikumpi kiinnostelee, välitän yhteystietoja. Tarpeen tullen voin myös toimia katalyyttinä välissä, jotta homma lähtee kunnolla lentoon.

Terkuin Leea (leea.lakka@partio.fi), 040 7714804

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *