Uuden hallituksen energinen aloitus

Terveiset ensimmäisestä piirihallituksen kokouksesta!

Hallituskautta oli kulunut yhdeksän päivää, kun kokoonnuimme vastavalitun PäPan piirihallituksen ensimmäiseen viralliseen kokoukseen maanantaina 9.1.2017. Joulukuussa olimme nähneet muutaman kerran tutustumisen ja perehtymisen merkeissä, mutta nyt oli aika aloittaa työt virallisesti.

Kokouksen esityslistalla oli paljon pieniä, mutta tärkeitä asioita. Vahvistimme loppuvuoden 2016 aikana myönnetyt partiojohtajavaltakirjat ja nimesimme ison kasan luottiksia erilaisiin pesteihin: kevään Kohtaamiselle eli partioparaatille ohjausryhmän johtajaparin tueksi, ohjelmaryhmälle puheenjohtajan, ison kasan tyyppejä lippukuntatuen toiminnanalalle – ja leiritoimikunnan piirileiriä varten!

Ensimmäisenä isompana juttuna määrittelimme kriteerit ja avasimme haun vuoden toimivaksi partiojohtajaksi PäPassa. Kuka olisi tyyppi, joka on luonut yhteistyötä, edistänyt partion kuulumista kaikille ja edustaa hyvää johtamista – tai on muuten tosi pätsky ja hyvä alle 30-vuotias johtaja? Ehdotuksia otetaan vastaan 19.3. asti ja kunniamaininta jaetaan Kohtaamisessa 23.4. (Juuri oikea tyyppi mielessä? Ehdota täällä!)

Hallituksen kokouksissa seuraamme lisäksi käynnissä olevia projekteja. Nyt kuulimme Talvisemman ohjelmasuunnitelmista – teema on innostus ja sitä suunnitelmat saivat meissä aikaan – sekä Partiolaisten päiväleireistä. Tänä vuonna järjestetään myös kaksikielisiä leirejä!

Kokous päättyi kuulumisiin. Perehtyminen on täydessä vauhdissa, ryhmiin, toimikuntiin ja projekteihin on löytynyt mahtavia tyyppejä ja vielä mahtuisi lisää. (Maustetta lippukuntatekemisen kylkeen löytyy muuten täältä.)

Ensi viikonloppuna matkustamme Kavalahteen hallitusseminaariin, jossa saamme juuri alkaneeseen kauteen vielä lisäevästystä koulutuksista, ulkoilemme ja luomme juuri meidän piirihallitusvartion säännöt ja yhteiset tavoitteet sekä mm. kirjoitamme meistä jokaisesta esittelytekstit tänne nettisivuille. Ja mikä tärkeintä: valitsemme meille nimen.

Tästä tulee upea partiovuosi!
Siiri Kihlström
piirinjohtaja

piha20172018

Piirihallitus ensimmäisessä kokouksessaan 9.1.2017.