Munakoisot vloggaa!

Uusi piirihallitus eli Munakoisot raportoi kokouksistaan omassa vlogissaan. Vapaaehtoistuesta ja aikuisista vastaava hallituksen jäsen Nina kertoo, että piirin talviseminaariin osallistuneet luottikset olivat olleet tyytyväisiä semmaohjelmaan. Erityisesti kiiteltiin Slushin vapaaehtoisten innostamisesta puhunutta Heidi Kähköstä sekä päivän vaikuttajaohjelmaa kuntavaalipaneelista Saara Hyrkön vaikuttamispuheenvuoroon.

Lippukuntatuesta vastaava Tiia kertoo puolestaan kuulumisia upouudesta piirineuvostosta, joka hyväksyi ensimmäisessä kokouksessaan piirileirin tavoitteet. Leiri järjestetään kesällä 2018.
Vlogissa on asiaa myös lähestyvästä kevään kohokohdasta, Kohtaamisesta sekä ensi talven SM-talvi-kisoista. Lisäksi hallituksen toisessa kokouksessa 13.2.2017 mm.

• Vahvistettiin piirin koulutusohjaajat vuodelle 2017.
• Käytiin läpi ohjeistus toimintakertomuksen ja toiminnanarvioinnin valmisteluun.
• Käytiin läpi kuulumiset Partioneuvostosta ja Suomen Partiolaisten Tutkimus & Kehitys -ryhmän ”Missä partio menee?” -päivästä.
• Päätettiin kutsua koolle Partioneuvosto II/2017 24.–25.3.2017 ja käytiin läpi alustava asialista. Seuraavassa Pinessä hyväksytään vuoden 2016 tilinpäätös ja toimintakertomus.
• PäPan Vuosikirja 2016 ilmestyy partioviikolla.
• Keskusteltiin tekijöiden osallistumismaksuista piirin tapahtumissa.

Munakoisojen vlogiin tästä!