Yksi ilta hyvää johtajakoulutusta voi inspiroida niin, että sen voimalla pärjää helposti loppukevään ajan. Piirin runsaassa koulutustarjonnassa on jokaiselle jotakin. Kokosimme parhaat tärpit niistä koulutuksista, joihin vielä on tilaa:

 

Lippukunnan talous 13.3.

Koulutus sinulle, joka valittiin vastikään hoitamaan taloutta, etkä ole vielä ihan kirjanpidon lisensiaatti. Tämä sopii erityisesti myös sinulle, joka valittiin lippukunnan hallitukseen ja joka murenet sisäisesti aina kun pöydällä on jaossa kirjanpitoon liittyviä papereita – ne kun eivät aukea eivät yhtään. Erinomainen myös sinulle lippukunnanjohtaja, joka olet kuullut, että lippukunnan talouden johtaminen on tärkeää, mutta et ihan tiedä että miten.

Papata partiosta – partion hissipuhe 15.3.

Papata partiosta on koulutus sinulle, joka joskus olet seissyt markkinoimassa lippukuntasi toimintaa vaikkapa kaupunginosatapahtumassa ja menit pikkuisen jumiin, kun piti kertoa, mitä muuta siellä partiossa tehdään kuin solmuja. Tämä koulutus antaa eväitä reippaaseen ja rohkeaan partion markkinointiin sekä valmiita vuorosanoja, joilla rekrytoit lippukuntaan heittämällä muutaman uuden aikuisen.

ROK-kouluttajan koulutus 20.3.

Tämä on sinulle, joka olet mukana isosti tai pienesti lippukuntasi tai alueesi ROKilla. Täällä selviää, miten saat teinit pysymään hereillä, mikä niitä kiinnostaa ja mitkä ovat kolme tärkeintä asiaa, jotka ROKin aikana täytyy omaksua.

PJ-peruskurssi vaeltaen kesäkuussa 4.-10.6.

Tämä on sinulle, jolle Partioasemalla nyhjäys ei sovi. Tämä on myös sinulle pj-kurssi-ikäinen, joka olet tähän asti uskaltanut vain haaveilla vaelluksesta tunturissa, nyt nimittäin riittää, että pystyt kävelemään kohtuullisia päivämatkoja ja rinkka kulkee selässä. PJ-kurssi on kaikista partiokursseista rautaisin, ja siltä saat kaikki partiojohtajan tarvitsemat perustyökalut ja mehevät menetelmät. Kurssi on tarkoitettu kaikille lippukunnassa tai piirissä toimiville vaeltajille ja aikuisille. Tiesitkö, että PJ-kurssi on myös nykyisin kiinteä osa vaeltajaohjelmaa.

Taitokoulutus

Sinulle, joka kaipaat pikemminkin tasapainoa elämään kuin tiivistä johtamistaidon tuuttausta. Tarjolla on mm. leikkikurssi (5.-7.5.), kalliokiipeilykurssi (19.5.) ja uskomaton ristiretki Imatraan!, joka kuitenkin suuntautuu Naantaliin (17.-18.6.)

 

Lisätiedot kaikista näistä sekä monista muista tapahtumista löydät piirin nettisivujen tapahtumakalenterista www.päpa.fi/tapahtumat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *