Piirineuvosto kokoontui 2.9. Kiljavalla. Tässä muutama nosto neuvoston käsittelemistä asioista.

Suomen Partiolaisissa valmistaudutaan uuden puheenjohtajan valintaan. Ylimääräinen jäsenkokous järjestetään Espoon Korpilammella 28.10. Jos haluat olla mukana piirin delegaatiossa valitsemassa kumpi ehdokkaista, Ilmi Salminen vai Maria ”Hilla” Ruohola, valitaan uudeksi puheenjohtajaksi, ilmoittaudu mukaan 30.9. mennessä täällä. Toisena tärkeänä lippukuntia koskettavana asiana kuulimme, että adventtikalenterit pysyvät tänä vuonna samanhintaisena kuin viime vuonnakin.

Piirihallituksen raportista poimimme muutaman asian, jotka kaipaavat juuri sinun huomiotasi tai mielipiteitä:
• Piirin kasvu on jatkunut, mutta minimaalisena. Ko-Gi-työnään piiriä kasvuun luotsaava piirin varajohtaja Elias Herva toteaa, että meillä olisi vielä paljon lisäpotentiaalia. Voisiko teidän lippukunta ottaa vielä uuden lauman tai edes muutaman lapsen lisää? Mitkä tekijät rajoittavat kasvua?
• Useilla alueilla aluetiimit ovat täysilukuiset ja toimivat, mutta erityisesti seuraavat alueet kaipaisivat yhtä tai useampaa jäsentä: Vespa, Keski-Helsinki, Itä-Vantaa ja Länsi-Vantaa. Jos siis tiedät jonkun pätskyn tyypin, vinkkaa hänestä oman alueesi piirineuvokselle tai suoraan lippukuntien perustuesta vastaavalle hallituksen jäsenelle, Anni Karsmalle, etunimi.sukunimi@partio.fi
• Lippukunnan koulutuspäivä 7.10. tarjoaa mahtavia koulutuksia laidasta laitaan. Ilmoittaudu mukaan! Lisätiedot täällä.
• Yhteistyö Metsähallituksen kanssa Haukkalammella päättyy 22.10. ja opastupa sulkeutuu partiolaisten osalta.

Piirineuvosto päätti, että piirin talvileiri Helmi järjestetään seuraavan kerran aikaisintaan vuonna 2020. Päätöksen taustalla on Kliffa-piirileiri, joka työllistää vapaaehtoisia läpi koko vuoden 2018, jolloin 2019 alkuun on vaikeaa löytää tekijöitä. Piirinjohtaja Siiri Kilhström esitti pineille kysymyksen: Halutaanko jatkossa piirin järjestämä talvileiri vai mieluummin vaikka samoajaleiri kesällä? Tai jotain muuta? Omia ajatuksia voi esittää oman alueensa piirineuvokselle, joka tuo alueen ideat esille neuvoston kokoukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *