Vaalikani: Seurakuntavaalit 2018

Kuntavaalien alla PäPassa lanseerattu Vaalikani nousee taas seurakuntavaalien alla kolostaan! Vaalikani-merkin saa hihaansa tekemällä listalta vähintään viisi seurakuntavaaliaktiviteettia.

Mikä Vaalikani-merkki?

Vaalikani on PäPan oma hihamerkki, jonka saa tekemällä vaaliaiheisia aktiviteetteja. Kuntavaaleissa Vaalikani näyttäytyi merkissä vihreällä pohjalla, seurakuntavaalimerkin taustaväri on violetti.

Kyseessä ei ole virallinen partio-ohjelman mukainen suoritusmerkki, mutta partiopaita on tällekin oivallinen paikka. Merkki sopii kaikille ikäkausille, tosin seurakuntavaalien aktiviteetit on tehty ensisijaisesti samoajille ja vaeltajille. Merkissä on yhdeksän seurakuntavaaliaiheista aktiviteettia ja merkin saa tehtyään niistä vähintään viisi.

Valitkaa itse ryhmällenne sopivin tapa paneutua aiheeseen, yhtä oikeaa tapaa ei ole olemassa!

Paperinen ohje on löytyy PäPan lippukuntapostin 4/2018 (ilmestymispäivä 22.8.) liitteistä.

Miten merkin saa?

Merkki on ilmainen. Lippukunnan kaikki merkit tilataan mieluiten kerralla viimeistään 30.11. sähköpostitse toimistolta, jonska.junkkari(at)partio.fi. Kerro viestissäsi lippukunta, merkkien määrä ikäkausittain sekä toimitusosoite.

Mitä mitä, tarjolla on myös Vaalikani-PINSSI?

Kyllä, seurakuntavaaleissa ehdolle asettuvat partiotaustaiset päpalaiset saavat huiviinsa Vaalikani-pinssin. Jos olet asettunut ehdolle, ilmianna itsesi Jonskalle, jonska.junkkari(at)partio.fi, niin saat paluupostissa oman pinssisi.

Lisätietoa seurakuntavaaleista

Suomen Partiolaiset on koostanut www.partioehdokkaat.fi-sivustolle tiukan infopaketin seurakuntavaaleihin liittyen. Sivuilta löytyy niin toimintavinkkejä, ohjeita ehdolle asettuville kuin partion tavoitteet seurakuntavaaleissa. Lisätietoa löydät myös osoitteesta www.seurakuntavaalit.fi.

PäPan seurakuntavaali-info ehdokkaille ja ehdolle asettumista vielä pohtiville järjestetään Partioasemalla 23.8., ilmoittautuminen viimeistään 20.8.

Niin ja miksi juuri kani?

Onko mitään pääkaupunkiseutulaisempaa eläintä kuin citykani? Kani käy nopsan ja uteliaan luonteensa myötä mitä parhaiten vaalien toteemieläimeksi.