Lotto-vartion eli piirihallituksen ensimmäinen kokous

Lotto-vartio eli Pääkaupunkiseudun Partiolaisten uusi piirihallitus kokoontui ensimmäistä kertaa 7.1. Päätimme avata kokouksemme tärkeimpiä päätöksiä ja antoisimpia keskusteluja tänne blogiin. Voit seurata hallituksen päätöksiä myös PäPan Instagramista stoorien puolelta aina kokouksen jälkeen. Seuraa PäPaa Instassa @partiokuuluukaikille.

Vuoden ensimmäisessä hallituksen kokouksessa päätimme avata Vuoden uusi aikuinen ja Vuoden toimiva pääkaupunkiseutulainen partiojohtaja -haut. Haemme sitoutunutta ja kasvua edistänyttä partiojohtajaa sekä uutta aikuista, joka on vetänyt myös muita uusia aikuisia mukaan toimintaan ja mahdollistanut lapsille ja nuorille harrastuksen omalla panoksellaan. Seuraa nettisivujamme (www.päpa.fi) ja ehdota mahtavia tyyppejä, joille on luvassa mainetta ja kunniaa!

Kutsuimme koolle piirineuvoston, joka on Pääkaupunkiseudun Partiolaisten ylin päättävä elin piirinkokousten välillä. Piirineuvostossa alueita edustaa yhteensä kolmekymmentä neuvosta. Vuoden ensimmäinen piirineuvosto vahvistaa muun muassa ensi kesän samoajaleirin IHQUn tavoitteet!

Kasvatuksesta vastaava hallituksen jäsen, Vili, esitteli meille Suomen Partiolaisten Ulos koloilta -ohjelmapainotusta. Ryhmien käytössä on Ulos koloilta -toimintavinkit, jotka löydät myös nettisivuiltamme osoitteesta päpa.fi/ulos-koloilta. Suomen Partiolaiset järjestävät myös retkikisan, johon voivat osallistua kaikki toimintaryhmät!

Pinja Lehtinen
Piirinjohtaja