Lottovartio eli Pääkaupunkiseudun Partiolaisten hallitus kokousti kolmatta kertaa tämän vuoden aikana. Maaliskuun kokouksen eväsvieraana oli IHQU. Eväiden syönnin lomassa hallituksen jäsenet pääsivät pohtimaan ideoita, joita toiminnanalat voisivat tarjota IHQU:n ohjelmalle.

Vieraana kokouksessa oli myös Hepun päätoimittaja esittelemässä uudistuneen Hepun ulkoasun.
Kokouksessa päätettiin asioita piirineuvoston toiseen kokoukseen esitettäväksi. Hallituksen kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2018 tilinpäätöksen ja toiminnanarvioinnin piirineuvostolle esiteltäviksi. Lisäksi tehtiin ehdotus partioviikosta 2020 piirineuvostolle.

Hallituksen kokouksessa saatiin myös katsaus vaikuttajamarkkinointikampanjaan. Piirin vaikuttajamarkkinointikampanjan tarkoitus on kasvattaa partion näkyvyyttä. Piiri on toteuttanut ensimmäisen tube-videon yhteistyössä Kuudennen kerroksen kanssa. Pääkaupunkiseudun Partiolaiset haastoi Kuudennen kerroksen 24h hiihtohaasteeseen, johon he tarttuivat rohkeasti. Vaikuttajamarkkinointikampanja jatkuu, joten lisää yhteistyövideoita on luvassa.

Pääkaupunkiseudun partiolaiset palkitsee tänä vuonna vuoden toimivan partionjohtajan sekä vuoden uuden aikuisen. Piirissämme on todella mahtavia ja osaavia tekijöitä, joten päätös ei ollut helppo. Hakemuksia oli ilo lukea.

Seuraavana vuorossa olisi piirineuvoston kokous Kiljavalla. Lisäksi lippukuntavierailut lähtevät käyntiin.

Oli hauskaa kuulla IHQU:n kuulumiset. Muistakaa ilmoittautua mukaan: www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/ihqu

Johanna Jormakka, hallituksen moninaisuudesta vastaava jäsen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *