Piirihallituksen kokous 12.6.2019

Lottovartio eli Pääkaupunkiseudun Partiolaisten hallitus kokousti kuudetta kertaa 12.6. Kokouksen eväsvieraana olivat Taimen projektit. Taimi-toimikunnan päätehtävänä on edistää piirin lippukuntien kasvua ja kehittymistä lippukuntaprojektien ja kummien avulla. Pääsimme ruuan äärellä kuulemaan, miten Taimen projektit ovat edenneet ja mitä on odotettavissa tulevaisuudessa.

Kokouksen alussa saimme piirin talouspäälliköltä katsauksen talouden tilanteesta ja toteutumasta verrattuna talousarvioon. Saimme tutustua viestinnän trendeihin sekä ensi vuoden viestintäsuunnitelman suunnitteluprosessin kulusta viestinnän puheenjohtajan ja viestintäkoordinaattorin toimesta.

Hallituksen kokouksessa käytiin hallitus- ja ryhmäsemman seurantaa läpi ja mietittiin, miten piirineuvoston jäseniä osallistetaan toiminnan suunnittelun kommentointiin. Samalla kutsuttiin myös piirineuvosto koolle kolmanteen piirineuvoston kokoukseen.

Kokouksessa kuultiin myös, mitä kuuluu syksyn Bonfirelle ja miten suunnitelmat ovat edenneet. Kuulimme, miten lippukuntien yhteistyökumppanuudet ovat kehittyneet viimeisen parin vuoden aikana ja miten PäPan tulokset eroavat koko suomen tuloksista.

Oli hienoa nähdä, miten pk-seutulaiset lippukunnat osaavat haalia monia yhteistyökumppaneita ja miten myös lippukuntien avustukset ovat pysyneet suunnilleen samalla tasolla kuin edeltävänä vuonnakin.

Seuraavaksi päästään nauttimaan heinäkuun lomailusta ja elokuun alkupuolella päästäänkin tsekkaamaan toiminnanalojen toimintasuunnitelmat hallituksen kesken vielä ennen ensimmäistä hallituksen kokousta.

Kari Keskitalo, hallituksen viestinnästä ja markkinoinnista vastaava jäsen

Mukavaa lomaa ja ihanaa juhannusta!